İkinci kez nikah masasına oturmak için geri sayıma geçen Şeyma Subaşı ablasını bir kez daha hedef aldı! "Bahaneler bularak..."

İkinci kez nikah masasına oturmak için geri sayıma geçen Şeyma Subaşı ablasını bir kez daha hedef aldı! "Bahaneler bularak..."

5 Mayıs'ta Marakeş'te Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girecek Şeyma Subaşı, düğüne günler kala ablası Kübra Açıl'ı bir kez daha hedef aldı.

Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan ve Haziran 2021'de Mısırlı sevgilisinden evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı, 5 Mayıs'ta ikinci kez nikah masasına oturarak Mısırlı sevgilisiyle dünyaevine girecek. Düğününe yalnızca 10 kişiyi davet eden Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl'a sert sözlerle yüklendi.

5 Mayıs'ta gerçekleşecek düğününe yalnızca 10 kişiyi davet ederek sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl'ı hedef aldı.

Ablası Kübra Açıl'ı düğüne çağırmayacağını açıklayan Şeyma Subaşı, "Kendi halinde kendi çevresinde çok özel insanlar bunlar yalnızca çevremde olacak ablam dahil hayatımda olmayacak ruhunun özel olmadığını düşündüğüm insanlar bu kadar" diyerek herkesi şoke etti.

Subaşı, bu açıklaması sonrasında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vererek ablasını düğüne davet ettiğini ancak kendisinin bu daveti geri çevirdiğini ileri sürdü.

Ablasını düğününe davet etmediği için eleştirilen Şeyma Subaşı konuştu: Bahane üreterek gelmeyeceğini söyledi

"BAHANELER BULARAK..."

Şeyma Subaşı, "Ablamı düğünüme davet ettim. 2-3 ay öncesinde çok heyecanlı bir şekilde davet ettim ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Hayal kırıklığına uğradım. Üzüldüm ama pek de değil" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN