İlahiyatçı Nihat Hoca'dan beklenmeyen veda! Yıllardır ATV'de çıkıyordu

İlahiyatçı Nihat Hoca'dan beklenmeyen veda! Yıllardır ATV'de çıkıyordu

Uzun yıllar ATV ekranlarında Ramazan programı sunan Nihat Hatipoğlu'ndan üzen haber geldi. Ramazana günler kala Hatipoğlu'ndan ayrılık haberi geldi. Duyanlar inanamadı. Bakın nasıl bir veda mesajı yazdı?

Ramazan ayında ATV ekranlarında çıkan İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu bu kez sevenlerini üzdü. Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla veda ettiğini açıkladı. Veda mesajı herkesi şaşırtırken, nedeni de dikkat çekti.

nihat.jpg

NİHAT HOCA'DAN VEDA MESAJI

ATV ekranlarında program sunan ve bunun yanı sıra Gaziantep Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde kurucu rektör olarak görev alan ünlü ilahiyatçı, sosyal medya hesabından ayrılık paylaşımı yaptı.

atv.jpg

4 YILLIK GÖREVİNDEN AYRILDI

4 yıldır görev aldığı üniversiteden ayrılma kararı alan Nihat Hatipoğlu, "Yaş itibarıyla da sınıra geldim" diyerek veda mesajı yayınladı.

hatip.jpg

Hatipoğlu, 4 yılı doldurduğunu ifade ederek, " "Dini tebliğimiz son nefese kadar devam edecek inşallah. Yeter ki Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN