İlber Ortaylı'dan afet bölgesi için kritik çağrı

İlber Ortaylı'dan afet bölgesi için kritik çağrı

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından afet bölgesi ile ilgili kritik bir çağrı yaptı. Ortaylı, lise ve üniversite öğrencilerinin deprem bölgelerine yönelik yardımlarına dikkat çekerek, okullarda tatilin bir hafta daha uzatılması için yetkililere seslendi.

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem 10 ili vurdu. Afet bölgelerinde arama kurtarma ve yardım faaliyetleri sürerken can kaybı sayısı 16 bini aştı. Enkazlardaki çalışmalar ve depremzedelere yardımlar konusunda Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan da bir çağrı geldi.

'BİR HAFTA DAHA TATİL VERİLMELİ Kİ DESTEĞE DEVAM ETSİNLER'

Sosyal medya hesaplarından liseler ve üniversitelerde tatilin bir hafta daha uzatılması çağrısı yapan Ortaylı, şunları kaydetti:

"Türkiye'de her yerde bütün gençler sahada. Liselere ve üniversitelere bir hafta daha tatil verilmeli ki desteğe devam etsinler. Milli Eğitim Bakanlığı ve üniversitelerin dikkatine."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN