İlker Kaleli ve Öykü Karayel başrolde: 'Arak' dizisinin ismi değişti

İlker Kaleli ve Öykü Karayel başrolde: 'Arak' dizisinin ismi değişti

Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Arak dizisi, yayın hayatına yeni ismiyle devam edecek. Ocak ayının ilk haftasında dizilere ara verilecek olması gerekçesiyle dizinin ismi 'Kara' olarak değiştirildi. Kara, yeni bölümüyle 11 Ocak Perşembe günü izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Başrollerini İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in paylaştığı Show TV'nin iddialı dizisi ocak ayının ikinci haftasında yeni ismiyle yayın hayatına devam edecek.

arak.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ilk bölümü perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Most Yapım imzalı dizinin ismi 'Kara' olarak değiştirildi. Ocak ayının ilk haftasında dizilere ara verilecek olması sebebiyle kararın alındığı bildirildi.

'Kara'nın yeni bölümü 11 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de ekranlara gelecek.

arak3.jpg

DİZİNİN KONUSU

Kara, babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktarıyor.

arak2.jpg

Bir gecede kimliksiz, isimsiz, evsiz kalan Akay Talan, günümüzde Kara ismiyle, bizden çalanlardan çalarak hiçbir çocuğun kendisiyle aynı kaderi yaşamaması için ant içmiştir. Kara, o gecenin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için hayatının soygununa başlarken, Zeynep bu gerçekle yüzleşebilecek midir? İkili birbirlerine çekildikçe, o gece aydınlanacaktır ama kazanan kim olacaktır? Aşk mı? Gerçekler mi?

DİZİNİN OYUNCULARI

İlker Kaleli (Kara Talan), Öykü Karayel (Zeynep Çınar), Bennu Yıldırımlar (Sema Talan), Mehmet Özgür (Rauf Çınar), Tülin Özen (Yosun Talan), Yıldıray Şahinler (Halim Talan), Furkan Kalabalık (Sedar Talan) ve Demircan Kaçel (Rüzgar Çınar).

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN