İmamoğlu ile fenomen Alper Rende arasındaki diyalog gündem oldu

Evlenmeleri beklenen sosyal medya fenomeni Alper Rende ile sevgilisi Betül Çakmak 2021 yılında ayırılmıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde Instagram'da "Nerede kalmıştık?" notunu düştüğü bir video ile barıştıklarını duyurdu. 'Ben Betül'den yanayım' diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Alper Rende arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Evlenmeleri beklenen Alper Rende-Betül Çakmak çifti 2021 yılında ayırılmıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden paylaştıkları, "Nerede kalmıştık?" başlıklı bir video ile takipçilerine barıştıklarını açıkladı. Sevgilisi Betül Çakmak ile 2 yıl aradan sonra tekrar barışan sosyal medya fenomeni Alper Rende ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki esprili anlar, sosyal medyada gündem oldu.

İMAMOĞLU: BEN BETÜL'DEN YANAYIM...

Alper Rende, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasında geçen diyaloğu Instagram hesabından paylaştı. İmamoğlu’nun, "Valla Alper, Betül ile barışmana çok sevindim. Bu zor zamanlarda moral verici bir detay oldu. Biliyorsun, memleket meselesine dönüştü. Betül'e iyi davran, ben Betül'den yanayım haberin olsun" diyerek sarıldığı videoyu Rende “Konu nerelere geldi. Hanımcılık kazanacak…” başlığıyla paylaştı.

Paylaşıma yorum yapan Betül Çakmak “Ben de sizden yanayım Ekrem başkanım” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN