Instagram hikaye beğeni özelliği

Instagram hikaye beğeni özelliği

Son zamanlarda sosyal medyada ortaya çıkan ınstagram hikaye beğeni özelliği sayesinde damga vuran ınstagram kullanıcıları artık Dm den mesaj yazmak yerine beğeni atarak beğenmelerini ve ifadelerini direkt olarak bildirme kolaylığı getirdi. Beğeni ikonuna basıldığında hikayenin sahibi beğenileri görüntüleyenler kısmında görebilecek bunun yanında hikaye beğeni sayısını da aynı zamanda görmüş olacaksınız.

Instagramdaki kalp kısmına basarak sevdiklerinizin ve takip ettiklerimizin gönderilerine bakarak hem sevdiklerinizi hemde kendinizi mutlu etmenin bir yolunu daha bulmuş oluyoruz. Instagram hikaye beğeni özelliği sevdiklerimize uzak olsak bile aslında onlara sevgimizi belli etmenin bir çok yolunu gösteriyor.

INSTAGRAM HİKAYE BEĞENİ ÖZELLİĞİ VE BİZE KATTIKLARI

Instagram Hikaye beğenme özelliği ile bize bazı alternatifler sunmuştur;

Mutluluk
Özlem giderme
Sevdiklerimizle kavuşma

Instagram bu özelliği ile insanların duygu ve düşüncelerini belli etmede ve ınstagram kullanıcılarının bireysel görüşlerini ortaya koymaktadır.

INSTAGRAMDA HİKAYE BEĞENME NEREDE?

İlk başta bunu yapmak için instagram hesabınıza girmelisiniz ardından instagram kullanıcılarının sizin görmeniz için attığı hikayelere girip sol alt köşede kalp simgesine basmanız yeterli olacaktır. Ve ınstagram begeni özelliği kullanılmış olunacaktır. Aynı zamanda ınstagram hikaye beğenme özelliği ile birlikte beğendiğiniz hikayeye yorumda yapabilirsiniz.

HİKAYE BEĞENİ KALDIRILIR MI?

Birisini engelledikten sonra ınstagram hikaye beğeni özelliği, fotoğraf ve videolarınızda ki beğenmeler ve yorumlar gizlenmiş hale gelir. Engellediğiniz kişiyle ilgili artık hesabınızda bir şey kalmaz. Eğer Engellediğiniz kişinin engelini kaldırırsanız eğer yine de o kişinin beğenileri ve yorumları gözükmez tekrardan yorum yapmak ve fotoğrafları beğenmesi gerekir.

INSTAGRAMDA HİKAYEYE BAKTIĞIM NASIL ANLAŞILMAZ?

Bunun için yapmanız gereken tek şey ana sayfanızdaki hikayeler bölümüne gelerek internet ağ bağlantınızı kapatmak ve ınstagram hikaye beğeni özelliği internet erişimini olmadığı için aktif duruma gelmez ve kimse sizin kimin hikayesine baktığınızı görmez ve sevmedikleriniz kişilerin bile hikayelerine ve gönderilerine bu şekilde bakabilirsiniz.

BENİ TAKİP ETMEYEN BİRİ HİKAYEMİ GÖREBİLİR Mİ?

Eğer birinin ınstagram hesabını gizli hesap değilse diğer ınstagram kullanıcılarını ınstagram hikaye beğeni özelliği ile sizin instagram hikayenizi beğenebilir Ama eğer hesabınız gizliyse istemediğiniz takip etmediğiniz kişiler hikayelerinizi göremez ve sizinle etkileşime geçemezler.

INSTAGRAM HİKAYE BEĞENİNCE BİLDİRİM GİDER Mİ?

Eğer ınstagram hikaye beğeni özelliği kullanılarak birinin hikayesini ya da gönderisini beğenirseniz karşı tarafa bununla ilgili bir bildirim gider ve bu karşı tarafta sizin beğeninize karşılık verir.

TAKİPTEN ÇIKINCA BEĞENME ÖZELLİĞİ GİDER Mİ?

Birini engellemediğiniz sürece takipte kalan kişi ya da takipten çıkardığınız kişinin beğenileri sizin hesabınızda görülür.

Hikayenizi paylaştıktan sonra hikayenizi kalıcı hale getirmek için öne çıkanlar kısmından hikayenizi profilinize ekleyebilirsiniz istediğiniz zamanda girip hesabınızdan bakabilirsiniz ve sadece siz değil sevdiğiniz kişiler bile sizin hesabınıza girip öne çıkanlara bakabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN