İş yerinde WhatsApp kullananlar dikkat! Bunu ilk kez duyacaksınız: Resmen yükseltildi

İş yerinde WhatsApp kullananlar dikkat! Bunu ilk kez duyacaksınız: Resmen yükseltildi

WhatsApp sık sık güncellemeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Peki WhatsApp Web için son olarak hangi güncelleme geldi? Tüm detaylar haberimizde.

Tüm dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp sık sık yeni güncellemeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Peki WhatsApp son güncellemeleri neler? WhatsApp Web'e hangi yenilikler geldi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP WEB YENİ GÜNCELLEMELER

WhatsApp uygulaması insanlar tarafından mesajlaşmanın yanında sesli ve görüntülü konuşma yapmak için de sık sık tercih ediliyor. Eskiden 8 kişiyle yapılabilen konferans konuşmaları artık yeni güncellemeye göre 32 kişiye yükseldi. WhatsApp Web kullanıcıları iş ve diğer amaçlarla konferanslarını 32 kişi olarak yapabilecek. 

Yeni Whatsapp Güncellemeleri

WhatsApp Web üzerinden konferans görüşmelerinin daha rahat yapılabilmesi için hem görüntülü hem sesli konuşma için kişi sayısı 32'ye yükseltildi. Yeni güncellemenin birkaç gün içinde kullanıma sunulması bekleniyor. Yeni güncellemeyle birlikte gruptaki yöneticilerin de daha fazla işlem yapma hakkı olacak. Windows bilgisayarda kullanılan WhatsApp artık yeni ara yüzle açılacak ve akıllı telefondaki uygulamaya benzeyecek. Bu güncellemeyle birlikte bilgisayar üstünden görüntülü görüşme özellikleri daha rahat yapılabilecek. Aynı zamanda yeni yazılım sayesinde WhatsApp bilgisayarlarda daha kolay ve hızlı açılacak. Yapılan optimizasyon sayesinde görüntülü görüşmeler akıcı hale gelecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN