İşe alım seferberliği başladı! Bakanlık ve bu belediyeler ilkokul, lise mezunu personeller arıyor: Başvuru şartları duyuruldu

İşe alım seferberliği başladı! Bakanlık ve bu belediyeler ilkokul, lise mezunu personeller arıyor: Başvuru şartları duyuruldu

İş arayan insanlar için müjdeli haberler peş peşe geliyor. Peki hangi Bakanlık hangi şartlarda alım yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar için Bakanlıkların personel alım süreçleri hızla devam ediyor. Peki hangi Bakanlık alım yapıyor? Alım şartları neler? Hangi belediye personel alımı yapıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIKLARDAN BÜYÜK PERSONEL ALIMI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre 27 Mart gününden itibaren Bakanlık ve belediye için 32 personel alımı yapılacak. İŞKUR tarafından yayımlanan ilan kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gölcük Belediye Başkanlığı personel alımı başlattı. Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar için büyük önem taşıyan iş ilanlarının şartları da merakla araştırılıyor.

Kamu Kurumlarına Personel Alımı

İş ilanlarına başvuru yapabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, iş ilanı verilen ilde ikamet ediliyor olması, kamu haklarından mahrum edilmemek, herhangi bir suç sebebiyle hüküm giyilmemesi, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, 18 yaşının tamamlanmış ve 50 yaşını geçmemiş olunması gerekiyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Gölcük Belediyesi personel alımları için İŞKUR iş ilanı başvuruları 27 Mart ve 31 Mart tarihleri arasında alınacak. İlan numaraları şu şekilde; Milli Eğitim Bakanlığı 00007408091; Tarım ve Orman Bakanlığı 00007408522; Gölcük Belediyesi 00007408859.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN