İstenmeyen tüylerden kurtulmak artık çok basit! Rus kadınların yüz yıllık sırrı ortaya çıktı: 3 günlük kullanımda kesin çözüm

İstenmeyen tüylerden kurtulmak artık çok basit! Rus kadınların yüz yıllık sırrı ortaya çıktı: 3 günlük kullanımda kesin çözüm

Yüzde ve vücutta çıkan tüyler birçok kadının korkulu rüyası oluyor. Bu tüylerden kurtulmak için çeşitli alternatifler bulunsa da ne yazık ki hiçbiri kalıcı çözüm sağlamıyor. Milyonlarca kadının aradığı o kalıcı çözüm ise Rus kadınlarından geldi. İşte, Rusların yıllardır kullandıkları ve tüyleri kökten kurutan o yöntem...

Tüy sorunundan kurtulmak isteyenler için günümüzde birçok alternatif bulunuyor. Ağda, cımbız, lazer ve hatta ip... Ancak bunların hiçbiri istenilen kalıcı etkiyi göstermiyor ve ayrıca vücudun tahriş olmasına bile neden oluyor.

Bu farklı yöntemlere alternatif olarak kendi yöntemlerini geliştiren Ruslar, hem maliyeti düşük hem de acısız o yöntemi yüzyıllardır kullanıyor. Üstelik bu yöntem için sadece, herkesin evinde bulunan iki malzemeye ihtiyaç duyuyorlar.

c-h-3-2-001.jpg

İSTENMEYEN TÜYLERDE CEVİZ KABUĞU MUCİZESİ

Siz de evinizde bulunan bu iki malzemeyle istenmeyen tüylerinizden kısa sürede kurtulabilirsiniz. İhtiyacınız olan yalnızca kuru ceviz kabuğu ve bir miktar su.

İşleme başlamak için kuru ceviz kabuklarını yakarak kül haline getirin. Kül haline geldiğinde kabukları ezerek toz elde edin.

c-h-3-1-001.jpg

Elde ettiğiniz tozu uygun bir kaseye alarak macun kıvamı elde etmenize yarayacak kadar su ekleyin. Kullanmadan önce macunu 12 saat dinlendirin.

12 saatlik sürenin ardından macunu tüy sorunu yaşadığınız bölgeler uygulayarak, en az 30 dakika bekletin ve sonrasında ılık su ile yıkayarak cildinizi kurulayın.

c-h-3-3.jpg

Bu yöntemi 3 gün boyunca günde 3 kere uygulamalısınız. Zamanla tüylerinizin çıkmadığını çıksa dahi eskisi gibi büyümediğini fark edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN