Johnny Depp bu kez eski eşiyle değil dişleriyle gündem oldu! Tüm dünya Johnny'nin dişlerine dikkat kesildi!

Johnny Depp bu kez eski eşiyle değil dişleriyle gündem oldu! Tüm dünya Johnny'nin dişlerine dikkat kesildi!

Ünlü oyuncu Johnny Depp eski eşi Amber Heard ile verdiği hukuk mücadelesi ile uzun bir süre gündemde yer aldı. Olumlu sonuçlanan hukuk sürecinin ardından uzun bir süre kameralardan uzak kalan Johnny Depp, Cannes Film Festivali'nde hayranlarının karşısına çıktı. Ünlü oyuncu bu kez eski eşiyle değil sarı dişleriyle gündem oldu. İşte Johnny Depp'in sarı dişleri…

Bir süre önce eski işi Amber Heard ile verdiği hukuk mücadelesi kapsamında dünya gündeminde yer alan Johnny Depp uzun bir aranın ardından Cannes’de görüntülendi. 16 Mayıs 2023 tarihinde başlayan Cannes Film Festivali kapsamında ünlülerde kırmızı halıda boy gösterdi. Ünlüler kırmızı halıda stilleri ile Gündem olurken Johnny Depp sarı dişleriyle dünya gündemine bomba gibi düştü. İşte Johnny Depp'in sarı dişleri…


DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

16 Mayıs 2023 tarihinde açılış yapan Cannes Film Festivali’nde yıldızlar geçidi yaşandı. 'Jeanne du Barry' filminin başrol oyuncusu olarak festivalde yer alan Johnny Depp, uzun bir aranın ardından görkemli bir dönüş yaptı. Ünlü oyuncu performansıyla herkesi kendine hayran bırakırken açılışta da 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

johnny-deep.jpg

DİŞLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Cannes Film Festivali'nde performansıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu çürük sarı dişleriyle de dünya gündeminin en çok konuştuğu isimler arasında adını yazdırdı. Ünlü aktörün kırmızı halıda yürürken çekilen fotoğrafları kısa sürede viral oldu. Dünya bir anda Johnny Depp'in sarı ve çürüyen dişlerine dikkat kesildi. Johnny Depp'in dişlerine kayıtsız kalamayan birçok kişi konuyu sosyal medyaya taşıdı. Ünlü oyuncunun sarı ve çürük dişleri birçok kullanıcının yorumuyla karşı karşıya kaldı.

johnny-deep-disleri.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN