Kaan Urgancıoğlu'ndan korkutan haber! Kaza geçirdi hayranları üzüntüye boğuldu

Kaan Urgancıoğlu'ndan korkutan haber! Kaza geçirdi hayranları üzüntüye boğuldu

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yargı' adlı dizide 'Ilgaz Kaya' karakterini canlandırarak performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu trafik kazası geçirerek hayranlarını korkurttu.

2011-2013 yılları arasında TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Leyla İle Mecnun' adılı dizide 'Berkcan' karakterini canlandırarak yıldızı parlaya, sonrasında 'Filinta', 'Aşk 101', 'Sen Yaşamaya Bak' gibi dizilerde rol alan ve 19 Eylül 2021'den bu yana da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yargı' adlı dizide 'Ilgaz Kaya' karakterini canlandırarak performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'ndan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Yargı' dizisinde 'Ilgaz Kaya' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu trafik kazası geçirdi.

HAYRANLARINI KORKUTTU

Yeni sevgilisi Burcu Denizer ile dün akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yakalanan ünlü oyuncudan gelen haber hayranlarını korkuttu.

GAZETECİNİN OTOMOBİLİNE ÇARPTI

Basın mensuplarının kendisine sorduğu soruları 'Daha sonra konuşuruz arkadaşlar, her şey yolunda' şeklinde cevapladıktan sonra otomobiline binen ünlü oyuncu hareket ettiği esnada gazetecilerin otomobiline çarptı.

Kaan Urgancıoğlu, gazetecilerin otomobiline çarptı: Hata bende - Magazin haberleri

Sevgilisi Burcu Denizer ile neye uğradığını şaşıran 41 yaşındaki ünlü oyuncu, otomobiline çarptığı gazeteciye "Şu an ne yapalım. Hatalı benim, özür dilerim. Sen bana telefon numaranı ver. Yarın halledelim" dedikten sonra oradan ayrıldı.

Kaan Urgancıoğlu, gazetecilerin otomobiline çarptı: Hata bende - Magazin haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN