Kaan Yıldırım'dan korkunç silah itirafı! Bakın başına neler gelmiş? "Ölümden dönmüş"

Kaan Yıldırım'dan korkunç silah itirafı! Bakın başına neler gelmiş? "Ölümden dönmüş"

Oyuncu Pınar Deniz ile yılın aşkına imza atan Kaan Yıldırım, konuk olduğu bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Başına gelen bir olayı anlatan Yıldırım, silahlı bir anısını anlattı. Duyanların ağzı açık kaldı. Bakın Kaan Yıldırım'a ne yapmışları?

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Kaan Yıldırım, Hadise ayrılığından sonra gönlünü oyuncu Pınar Deniz'e kaptırmıştı. Aşklarını ele ele konsere gelip ilan eden ikili sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Evlilik yolunda giden ikili sosyal medyanın dilinden düşmezken, Kaan Yıldırım'ın son açıklaması yine sosyal medyaya düştü. Başına gelen silahlı bir olayı anlatan Yıldırım, herkesi şaşırttı.

2900642-810x458.jpg

KAAN YILDIRIM'DAN KORKUNÇ OLAY

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' adlı programa konuk olan Kaan Yıldırım, samimi itiraflarda bulundu.

pinar.jpeg

18 yaşında başına gelen bir olayı anlatan Yıldırım, trafikte kendisine silah doğrultulduğunu söyleyerek o anlarını anlattı.

kaan-yildirim-1170x832.jpg

SİLAHLA KORKUTMUŞLAR

Yıldırım, bir arkadaşıyla trafikte başına gelen korkunç olayı anlattı. Caddebostan'da henüz 18 yaşlarında araç kullandığı sırada bir kişi tarafından kendilerine silah çekildiğini söyleyen Yıldırım, "Genciz, gençliğin güveni oluyor. Adam torpidodan silah çıkardı, aldı eline, bize ayar verdi, bizde silahtan mütevellit ayarını kabul ettik" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN