Kaç çocuğunuz olacak? İşte öğrenmek için basit bir test...

Kaç çocuğunuz olacak? İşte öğrenmek için basit bir test...

Bekar ve ya yeni evli olan kişilerin hayatta merak ettiği şeylerden birisi de ileride kaç tane çocuğu olacağıdır. Kaç çocuğunuz olacağını öğrenmek elinizde. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

FALCIYA GİTMENİZE GEREK YOK

Hayatınızda kaç çocuğunuz olacağının cevabın tam anlamıyla sizin elinizde. Bu konuda bir falcıya gidip Tarot kartları düzenlemenize gerek yok. Cevabı hemen şimdi, birkaç saniye içinde öğrenebilirsiniz.

KAÇ ÇOCUĞUNUZ OLACAĞINI ÖĞRENMEK İÇİN ELİNİZİ YUMRUK YAPIN

Bu sorunun yanıtını öğrenmek için elinizi bir yumruk haline getirin. Her iki elde aynı olması nedeniyle hangi elinizi yumruk yaptığınız fark etmez. Şimdi katlanmış ele küçük parmağın yanından bakın.

cocuk.jpg

KAÇ ÇOCUĞUNUZ OLACAĞINI ÖĞRENDİNİZ Mİ?

Yumruğunuz nedeniyle oluşan katlanmaların satır sayısı, çocuklarınızın sayısıdır. Lütfen dikkat küçük parmağın yanındaki kıvrımlar sayılmaz ve çizgiler açıkça görülebilmelidir. Zar zor fark edilen kırışıklıklara dikkat etmeye çalışmayın.

Nasıl sayılacağını bilmiyorsanız, resme bakın. Becerebildin mi? Ve kaç çocuğunuz olacak öğrendiniz mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN