Kaftancıoğlu’ndan Karadağlı’ya yanıt: Cevap evet de konuyla alakasını anlayamadım

Kaftancıoğlu’ndan Karadağlı’ya yanıt: Cevap evet de konuyla alakasını anlayamadım

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan kriz sonrası Canan Kaftancıoğlu Yalçın'a destek çıkmıştı. Canlı yayında Kaftancıoğlu'nu topa tutan Tamer Karadağlı'ya Canan Kaftancıoğlu 'Ezber cümlelere sığınarak kitle toplamaya çalışan 'Korkak erkek!' sendromu' diyerek yanıt verdi.

58. Altın Portakal Ödül Töreni'nde ödül almak için sahneye çıkan Nihal Yalçın ile ödülü takdim eden Tamer Karadağlı'nın tavırları ve sonrasında yaşanan kriz sosyal medyada gündem olmuştu. Sanat ve siyaset camiasından bazı isimler Nihal Yalçın'a destek olmuştu.

NİLHAN YALÇIN KİMDİR?

Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'la yaşadığı kriz nedeniyle gelen tepkilerin ardından Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefon bağlantısı ile konuk oldu. Konuyla alakalı konuşan Tamer Karadağlı, 'Nihal Yalçın'a Pervin Buldan, Kaftancıoğlu sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli. Polisimize asker kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye' dedi.

Tamer Karadağlı'nın bu açıklamasının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Karadağlı'nın sözlerine yanıt verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kaftancıoğlu, 'Sorununun cevabı evet de konuyla alakasını anlamış değilim. Ezber cümlelere sığınarak kitle toplamaya çalışan 'Korkak erkek!' sendromu. Duruşunu bilmem ama zeka seviyesini belli etti böylelikle:)' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN