Kağıt Ev son bölümde annesini vahşice öldüren babası Aylin'in kabusu oluyor!

Kağıt Ev son bölümde annesini vahşice öldüren babası Aylin'in kabusu oluyor!

Kızları Cemre'nin korkunç bir şekilde öldürdüğü İnci'nin oğlu Mert'in sevgilisi olduğunu öğrenen Aylin büyük bir şok yaşar. Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi içinde olduğunu zannetmiştir. Oysa ki Aylin'in şüpheleri gerçek değildir. İşte, yeni bölüm son fragman...

Kağıt Ev 4. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Aylin ve Cihan Fırtına her adımda kendi bataklıklarında biraz daha çıkmaza gömülmektedir. Cihan, karısının güvenini kazanmak ve ailesini düştükleri bu zor durumdan kurtarmak için harekete geçer. Karı koca Fırtına'yı çok daha büyük bir tehlike beklemektedir. Oğullarının İnci'nin sevgilisi olduğu gerçeği ortaya çıkarsa, hiçbir şeyden haberi olmayan Mert cinayetle suçlanabilir.

KAĞIT EV 4. BÖLÜM 1. FRAGMAN

4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların çiçeği burnunda dizisi Kağıt Ev'in 4. bölümü, 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise son bölümün özeti seyircisiyle buluşacak. Kağıt Ev tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına göz atmak mümkün.

Kağıt Ev son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Gülsüm'ün her davranışı her sözü Aylin ve Cihan için vicdan azabına dönüşür. Kızının davranışlarını anlamlandıramayan Aylin, kendi geçmişindeki karanlık sırları araştırmaya başlar. Belki de geçmişten gelen ve Aylin'in unutmak istediği bu karanlık sırlar bugün yaşananların temelini oluşturmuştur. Aylin yıllar sonra hiç istemese de bir ziyaret gerçekleştirir. Bu ziyaretle Aylin korkunç gerçeğin de farkına varır. Cemre belki de onun yüzünden İnci'yi öldürmüştür.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kağıt Ev 4. bölüm özeti: İnci'nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikeli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar. Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler. Azra, programında bulduğu sürpriz konukla okların Mert'in üzerine çevrilmesine neden olur. Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre'nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor? Cemre'nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak? Cemre'nin tedavisi mümkün mü? Cihan, Aylin'in babasıyla ilgili gerçeği nasıl öğrenecek? Cezaevinden Fırtına ailesinin hayatını dahil olan Remzi'nin Cihan Fırtına'ya hazırladığı sürpriz, karı kocanın ilişkisini nasıl değiştirecek?

KAĞIT EV 4. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KAĞIT EV NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü kadrosuyla ilgi çeken Kağıt Ev dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde yapılıyor. Başrol karakterlerin ev sahneleri, eski İBB Başkanı Bedrettin Dalan'ın Asya Yakası'ndaki Çekmeköy ilçesindeki Reşadiye semtinde bulunan evde çekiliyor. Bunun haricindeki çekimlerin de Asya Yakası'ndaki ilçelerde yapıldığını belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN