Kağıt Ev son bölümde Cemre tutuklanıyor!

Kağıt Ev son bölümde Cemre tutuklanıyor!

Kızını arayan Gülsüm'ün yardım isteyeceği tek yer Fırtına ailesi iken, İnci'yi çaresizce arayan bir kişi daha vardır: İnci'nin herkesten sakladığı biricik aşkı, Fırtına Ailesi'nin büyük çocukları Mert! İşte, son fragman...

Kağıt Ev 2. bölüm özet, belli oldu. Aylin ve Cihan Fırtına büyük çıkmaz içine düşerler. Evlerinde işlenen cinayet; karı koca için vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde verecekleri en büyük sınav olur. Onlar iyi ebeveyn olmak adına evlatlarını korumaya çalışırken, ömürlerini verdikleri adalete de ihanet ederler.

KAĞIT EV 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Farklı konusuyla ve ünlü oyuncularıyla dikkat çeken Kağıt Ev dizisinin 2. bölümü, 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. Fakat öncesinde saat 20.00'de önceki bölümün özeti yayınlanacak. Kağıt Ev tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Kağıt Ev son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Fırtına ailesi; üç çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdürmektedir; ta ki tek bir yanlış anlaşılmanın yol açacağı trajediye kadar. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, Suçlu Peşinde programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve ilk kez karısını aldatır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kağıt Ev 2. bölüm özeti: Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında, bu ihaneti fark etmezken; 16 yaşındaki kızları Cemre'nin dikkatinden kaçamaz. Cemre şüphelerinde haklıdır ama şüphelendiği kişi yanlış olur. Babasının, ailenin emektarı Gülsüm'ün kızı İnci ile ilişkisi olduğunu zanneder. Babasının üniversitede öğrencisi olan İnci, Cemre'nin desteğiyle okumuş, çok çalışkan, sevgi dolu bir kızdır ve Cemre'nin kendisine yönelik düşmanca tavırlarından bihaberdir. İki genç kız arasında çıkan tartışma, İnci'nin ölümüyle son bulur.

KAĞIT EV 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KAĞIT EV OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kağıt Ec oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına), Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına), Tuvana Türkay (Azra), Nihal Koldaş (Gülsüm), Can Nergis (Bülent), Helin Kandemir (Cemre Fırtına), Nejat Uygur (Mert Fırtına), Yaşar Üzer (Halil), Bulut Teker, Bülent Gültekin, Tuğçe Aykut gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN