Kağıt Ev son bölümde Cihan, Azra ile yasak aşkını itiraf ediyor!

Kağıt Ev son bölümde Cihan, Azra ile yasak aşkını itiraf ediyor!

2021 yılında güçlü kadrosuyla dikkat çeken Kağıt Ev dizisi, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay'ın yer aldığı iddialı yapımın çekimleri İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde gerçekleştiriliyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Kağıt Ev 7. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Oğullarını kurtarmak için Cihan ve Aylin birlikte hareket ederler. Artık hayatlarında yepyeni bir dönem başlamıştır. Bu zorlu dönem Fırtına ailesi için yeni bir sınav demektir. Fırtına ailesinde sular durulmazken, Gülsüm'lerin evinde İnci'siz bir hayat başlar. Halil ve Gülsüm'ün oğullarından istekleri, Çetin'in hiç ummadığı bir çıkmaza girmesine neden olacaktır.

KAĞIT EV 7. BÖLÜM FRAGMANI

7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesiyle yeni bölümü merakla beklenen Kağıt Ev dizisinin 7. bölümü, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Kağıt Ev tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atmak mümkün.

Kağıt Ev son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Cemre'nin, sevgilisi İnci'yi öldürdüğünü; anne ve babasının da cinayeti örtbas ederek günlerdir kendisine yalan söylediklerini öğrenen Mert Fırtına, hayatının en zor ve en acı günlerini yaşamaktadır. Hayatta rol model aldığı babasının, çok sevdiği annesinin ve küçük kız kardeşinin onun yanı başında bir vahşete ortak olduklarını öğrenmenin hayal kırıklığı ve şokuyla ne yapacağını bilemeyen Mert'in planı ailesinden intikam almak olacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kağıt Ev 7. bölüm özeti: Ailesinden intikam almak içi cinayeti üstlenen Mert'i kurtarmak için Aylin ve Cihan Fırtına , Bülent'e gerçekleri söyler. Ancak Mert onların ifadelerini geçersiz kılacak öyle tuzaklar hazırlamıştır ki, her ikisi de çaresiz kalır. Aylin ve Cihan'ın cinayeti Cemre işledi açıklaması üzerine Cemre herkesi daha da zor durumda bırakacak oyunlarını oynar. Cihan Bülent'e yasak aşkını itiraf etmek zorunda kalır. Bu itiraf Bülent için büyük hayal kırıklığı yaratır. Hem hocası olarak gördüğü, çok takdir ettiği Cihan hocaya hem de beğendiği, ilgi duyduğu Azra'ya olan inancı sarsılacaktır. Günlerce kızına ne olduğunu merak eden Gülüm ise İnci'nin sığındığı evde öldürülüp bir de bahçesine gömüldüğünü öğrenince delirir. Gülsüm'ün tepkisi Aylin'in canını çok yakacaktır. İtirafıyla suçlu bulunan Mert'i ise cezaevinde büyük bir sürpriz bekliyordur.

KAĞIT EV 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KAĞIT EV OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kağıt Ec oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına), Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına), Tuvana Türkay (Azra), Nihal Koldaş (Gülsüm), Can Nergis (Bülent), Helin Kandemir (Cemre Fırtına), Nejat Uygur (Mert Fırtına), Yaşar Üzer (Halil), Bulut Teker, Bülent Gültekin, Tuğçe Aykut gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN