Kara kara düşünen dolar yatırımcısına müjde! Selçuk Geçer tarih verdi! O gün 1 dolar 24 TL olacak!

Kara kara düşünen dolar yatırımcısına müjde! Selçuk Geçer tarih verdi! O gün 1 dolar 24 TL olacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolara ilişkin çok önemli bir konu hakkında yorumlar yaptı. Borsa yatırımcılarının da yakından takip ettiği Geçer, doların 24 TL'ye çıkacağı tarihi açıkladı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o açıklama..

Ekonomist Selçuk Geçer, yeni yıl için dolar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 'Paran varsa hemen dolara yatırım yap!' diye Geçer, dolar yatırımcılarının en çok kazananlar olduğunu söylüyor. Ekonomist Geçer, dolar hakkında daha fazla detay verdi ve doların 24 TL'ye çıkacağı kilit tarihi açıkladı.

Borsa her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Döviz kurlarının oynaklığı göz önüne alındığında, hiçbir yatırımcı veya yatırıma atılmak isteyen hiç kimse, uzman görüşü olmadan parasını değerlendirmek istemez. Bu konuda en çok konuşulan ekonomistlerden biri olan Selçuk Geçer, dolar ile ilgili önemli bir detay verdi. İşte, kazanmak isteyen yatırımcılar için önemli açıklamalar..

Selçuk Geçer'den dolar tahmin

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ

Selçuk Geçer, YouTube ve TV kanallarında yorumlarını yatırımcılarıyla paylaşmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist Geçer, bu kez dolardan bahsederek yorumlarını izleyenlerine aktardı. Geçer, açıklamasına ek olarak doların 24 TL'ye ulaşması için tarih de verdi.

Ekonomist Selçuk Geçer, 2022'de enflasyonun yüzde 84'e ulaşacağını ve doların geçtiğimiz yıl boyunca değer kazanmasının yaklaşık yüzde 39 olacağını söyledi. Geçer, 22 Aralık asgari ücret açıklamasının ardından asgari ücretin enflasyonu düşüreceğine dair söylentilerin dolaştığını belirtirken bu bağlamda; 2023'ün ilk üç ayında enflasyondaki ivmelenmenin hızlanarak yeni zirvelere ulaşacağını aktardı.

Bu yükselişin doları da etkileyeceğini vurguladı. Selçuk Geçer, doları baskı altında tutmak için çok büyük kaynakların heba edildiğini ve bu baskının uzun sürmeyeceğini belirterek, doların bir şekilde eski seviyelerine döneceğini sözlerine ekledi. Ünlü ekonomist bu sözlerin ardından 2023'ün ilk birkaç ayında doların 24 lira civarındaki reel seviyelere yükseleceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN