Kara Orman dizi konusu ve oyuncuları

Kara Orman dizi konusu ve oyuncuları

Fox TV ekranlarında 2023 yılında izleyici karşısına çıkacak olan Kara Orman dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. O3 Medya imzası ile ekranlara taşınan Kara Orman dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Kara Orman dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Fox ekranlarının yeni dizisi Kara Orman İstanbullu Gelin'in senaristi Ali Aydın imzası ile ekranlara taşınacak. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin başrolünde ise Burcu Kıratlı yer alıyor. Karaca isimli bir kızın kaza sonucu işlediği cinayetin ardından gelişen trajik olaylar ekrana taşınacak. İşte Kara Orman dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

KARA ORMAN OYUNCULARI

Dizinin başrolünde Burcu Kıratlı yer alıyor. Sinan Akçıl ile olan evliliği ile sık sık gündemde yer alan güzel oyuncu uzun bir aranın ardından setlere geri döndü. Diriliş Ertuğrul, Aşk ve Mavi dizisiyle ekranlarda yer alan Burcu Kıratlı, şimdilerde Kara Orman dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza geliyor.

Kara Orman oyuncuları

En son 7 Melek filminde rol alan güzel oyuncu 23 Temmuz 1989 İstanbul doğumludur.33 yaşındaki güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimleri ne Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamlayan Kıratlı, 167 boyunda 49 kilodur. Sinan Akçıl ile 2 kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı’nın Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddiaları gündemde yer alıyor.

Kara Orman dizisinde Karaca isimli genç ve güzel bir kıza hayat verecek olan Kıratlı, güzel bir hayat kurmak isterken başından geçen talihsiz olayları ekrana yansıtacak. Kendisine cinsel istismar etmek isteyen adamı öldürmesi sonucunda başı derde giren Karaca’nın neler yaşayacağını hep birlikte göreceğiz.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer oyuncular için görüşmeler devam ediyor. Dizide yer alacak diğer oyuncuların da belli olmasıyla detayları paylaşacağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN