Karanlık inzivaya çekilmiş, buz dolu fıçıya girmişti! Çağla Şıkel yine duramadı, bu kez yaptığı pes dedirtti

Karanlık inzivaya çekilmiş, buz dolu fıçıya girmişti! Çağla Şıkel yine duramadı, bu kez yaptığı pes dedirtti

Karanlık inzivaya çekilmiş ve buz dolu fıçıya girmişti! Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel şimdi de bunu yaptı! Görenlere pes dedirtti...

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, korkularını yenmek ve ruhsal dengeyi sağlamak adına meditasyona yöneldiği son dönemde ilgi çekiyor.

Geçtiğimiz yaz soğuk korkusunu yenmek için buz dolu bir fıçıya girerek dikkatleri üzerine çeken Şıkel, daha sonra karanlık inzivaya çekilmiş ve gözlerini 3 gün boyunca bantla kapalı şekilde tutmuştu.

2500 TL KARŞILIĞINDA 11 SAAT BOYUNCA YİYİP İÇMEDİ

cagla-sikel-1.webp

Şimdi ise Çağla Şıkel, 2500 TL karşılığında yemek yemeden ve su içmeden 11 saat boyunca kendini Kırklareli’nde karanlık bir kulübeye kapattı.

Şıkel, kulübeden çıktıktan sonra yaşadığı deneyimi "Kişinin değerini fark edip içindeki kaynağı hissetmesi inanılmazdı" diyerek paylaştı.

Ancak sosyal medyada Şıkel'in bu yaklaşımı tartışma konusu oldu. 9 odalı süper lüks bir villada oturduğu bilinen mankenin, bu tür deneyimlere yönelmesi bazı kesimlerce eleştirildi. Sosyal medyada, 'Parası çok canı sıkılıyor', 'İyice ne yapacağını şaşırdı', 'Parayı nereye harcayayım işleri' gibi yorumlar yapıldıcagla-sikel-2.webp​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN