'Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun, çocukluğundan beri ekrandaymış

'Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun, çocukluğundan beri ekrandaymış

ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Kardeşlerim'de 'Asiye' karakterine hayat veren güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, dizinin yeni sezonuyla birlikte adından söz ettirmeye başladı. Özel hayatı merak konusu olan Coşkun'un çocukluğunda da ekranda yer aldığı ortaya çıktı.

Başrollerini, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun gibi isimlerin paylaştığı 'Kardeşlerim' dizisi yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

22kardeslerimmm.jpg

Dizideki performansıyla izleyicinin gönlünde taht kuran 17 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun, partneri Onur Seyit Yaran ile yakaladığı uyumla da sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

kardeslerim.jpg

Şu sıralar özel hayatı merak konusu olan Su Burcu Yazgı Coşkun, 2015 - 2016 yılları arasında yayınlanan ve başrolünde Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy gibi isimlerin yer aldığı ‘Aşk Yeniden’ isimli dizide ‘Elif Su’ karakterini hayat verdi. Başarılı oyuncu, Aşk Yeniden'in yayınlandığı dönemde gösterdiği performansla adını milyonlarca kişiye duyurarak, izleyicinin sempatisini kazanmıştı.

fhdfhsdgsdhdfh.jpg

elif-su-h.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN