Kefaret son bölümde Ayşe'ye felç iniyor!

Kefaret son bölümde Ayşe'ye felç iniyor!

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kefaret, yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un başrollerinde yer aldığı dizide heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. İşte, sürpriz son fragman...

Kefaret 27. yeni bölüm neler olacak, merak ediliyor. Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude'yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar.

KEFARET 27. BÖLÜM 1. FRAGMAN

27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesiyle diziseverler tarafından yakından takip edilen Kefaret dizisinin 27. bölümü, 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de Fox TV'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Kefaret tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Kefaret son bölümde neler oldu, göz atalım: Mahkeme Sude'nin vesayetini Selena'ya verir. Aile Sude'yi kaybetmenin şokuyla sarsılır. Ahmet, Arzu'yu bebeklerini doğurmak için ikna etmeye çalışır. Meltem, Alp'in ilgisini çekmek için birlikte bir tatil planı yapar. Münevver evlilik hayatına uyum sağlamaya çalışmakta ancak zorlanmaktadır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 27. bölüm özeti: Zeynep, Meltem'in çocuk yuvasında işe başlar. Ayşe, Sude'yi kaybetmenin acısıyla felç geçirir. Sinan, Tolga'yı ABD emniyet güçlerine teslim ettikten sonra Mehdi'nin adamları tarafından kaçırılır. Ahmet, Arzu'ya ulaşmaya çalışır.

KEFARET 27. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KEFARET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

25 Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Mahinur Ergun ve Melih Çam'ın yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Mesude Eraslan'ın oturduğu Kefaret dizisi oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay (Zeynep Çınarlı), Mert Fırat (Sinan), Yurdaer Okur (Ahmet Çınarlı), Özge Özacar (Meltem), Ege Kökenli (Nil), Ayşegül Cengiz (Münevver), Mine Kılıç (Arzu), Tolga Güleç (Zeki), Lavinya Ünlüer (Elif Çınarlı), Göktan Oktay Göztepe (Can Çınarlı), Efe Deprem, Ayberk Aladağ, Enis Yıldız, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN