Kefaret son bölümde ortaya çıkan sürpriz akraba herkesi allak bullak ediyor!

Kefaret son bölümde ortaya çıkan sürpriz akraba herkesi allak bullak ediyor!

Baskını haber alan Nisa, herkesten gizli fidyeyi ödeyen Kadir'den aldığı paralar ve rehinelerle birlikte yeniden kayıplara karışır. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Kefaret 23. bölüm özet, belli oldu. Yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanan Kefaret, sürükleyici hikayesiyle yine diziseverlerin dikkatini çekecek.  Baskın yaptığı için tekrar tehdit edilen Sinan son çare olarak elindeki tek malı, evlerini satar. Evsiz kalan Münevver Sinan'a çok büyük tepki verir.

KEFARET 23. BÖLÜM 1. FRAGMAN

23. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ünlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Kefaret dizisinin 23. bölümü, 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Daha önceyse saat 20.00'de son bölümün özeti ekrana gelecek. Kefaret tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Kefaret son bölümde neler oldu, hatırlatalım: Sinan ve Emre kaçırılan Zeynep ve Münevver'in peşine düşerler. Hapse giren tefecinin kızı Nisa rehinelerin hayatları karşılığında yüklü bir fidye talep etmekte, Sinan ve Emre ise Zeynep'in yol boyunca bıraktığı ilginç izleri takip ederek hedefe yaklaşmaktadır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 23. bölüm özeti: Kadir, Münevver'in evini geri almaya çalışırken gizemli bir motosikletli evin yeni sahibine hayatı zindan eder. Arzu para kazanmak için yeni yollar arayışındayken Meltem, Alp ile ilginç ve alışılmamış bir anlaşma yaparak yeni bir hayata adım atar. Sude'nin hayatta kalan tek akrabası olduğunu iddia eden birisinin ortaya çıkması herkesi allak bullak eder.

KEFARET 23. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KEFARET DİZİSİ KONUSU NE?

Nurgül Yeşilçay, dizide özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi 'Zeynep' karakterine hayat verirken, Mert Fırat da 'Başkomiser Sinan' olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Zeynep'in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği kefaretler anlatılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN