Kemal Sunal ile Garip filminde yer almıştı! Sunal'ın minik arkadaşı Fatoş'un son hali şaşırttı

Kemal Sunal ile Garip filminde yer almıştı! Sunal'ın minik arkadaşı Fatoş'un son hali şaşırttı

Kemal Sunal ile birlikte Garip filminde Fatoş karakterini canlandıran Ece Alton, yıllar sonra böyle görüntülendi! Milyonlarca kişiyi ağlatan o filmin küçük yıldızı Fatoş'u görenler tanıyamadı...

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden Garip'te Fatoş karakterini canlandıran ve o dönemin çocuk yıldızlarından biri haline gelen Ece Alton, uzun yıllar sonra yeniden gündeme geldi.

1986 yılında Memduh Ün tarafından yönetilen Garip filmi, Türk sinemasının sevilen yapımları arasında yer alırken, Ece Alton da Fatoş karakteriyle izleyicilerin kalbinde taht kurmuştu.

Uzun bir süredir kameralardan uzak bir hayat yaşayan Ece Alton, son zamanlarda ansızın ortaya çıkarak hayranlarını şaşırttı.

Ece Alton'un uzun yıllar sonra ortaya çıkması, Garip'in Fatoş'u olarak tanınan oyuncunun hafızalardaki yerini bir kez daha hatırlattı.

Günümüzde otel işletmeciliğiyle ilgilenen ve doğayla iç içe bir yaşam süren Ece Alton, güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Yıllara meydan okuyan Alton, hala o eski çekiciliğini koruyor.

GARİP'İN KÜÇÜK FATOŞ'U ECE ALTON'UN SON HALİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN