Kenan Doğulu'dan 'Beren Saat ile boşandı' iddialarına yanıt

Kenan Doğulu'dan 'Beren Saat ile boşandı' iddialarına yanıt

KKTC'de verdiği konserle 2024'e 'merhaba' diyen Kenan Doğulu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak eşi Beren Saat ile boşandığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Çıkan haberleri yalanlayan Doğulu, "Çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Birbirimize baktık, 'A boşanmışız' dedik." diye konuştu.

Şarkıcı Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat, iki yıllık birlikteliklerinin ardından 2014'ün Temmuz ayında Los Angeles'te evlendi. Ünlü çift, son dönemde 'Gizlice boşandılar' haberleriyle magazin gündeminde yer aldı.

Kenan Doğulu, Kıbrıs'taki Merit Royal Diamond Hotel'de verdiği konser ile 2024 yılına 'merhaba' dedi. Dinleyenlerin güzel bir gece geçirmesine katkı sağlayan ünlü şarkıcı sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2023'ü değerlendirdikten sonra yeni yıl mesajını paylaşan Doğulu, medyada yer alan boşanma iddialarına da yanıt verdi.

kenan.jpg

Kenan Doğulu’yu izleyenler arasında eşi Beren Saat ve annesi Serpil Doğulu da vardı.

'2024'E UMUTLA BAĞLANACAĞIZ'

Milliyet Cadde'de yer alan habere göre, yeni yıl mesajı veren şarkıcı, "Bir sürü acı olay oldu. Her türlü ayakta kalmak zorundayız. 2024'e umutla bağlanacağız. Yeni yılda şahane günler diliyorum. Sağlık, başarı ve aşk gelsin." diye konuştu.

'ÇOK GÜLDÜK'

Haklarında çıkan 'boşandılar' iddialarına yanıt veren Doğulu, "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de birbirimize baktık, 'A boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" ifadelerini kullandı.

Ünlü çift saatler gece on ikiyi vurduğunda yeni yıla dudak dudağa girdi.

kenan-beren.jpg

BEREN'İN ALBÜMÜNE EŞİNDEN '100' PUAN

Beren Saat, eşini öptükten sonra kayınvalidesi Serpil Doğulu’ya da sarıldı. Gelin kaynananın bu yakınlığı sosyal medyada da çok konuşuldu.

Beren Saat'in bestesi ve sözleri kendisine ait olan altı şarkılık İngiliz albümü hakkında da konuşan Doğulu, "Çok güzel oldu. Geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta klip çekti. Altı şarkı var, hepsi Beren'in kendi bestesi. Ben arenjelerini yaptım." açıklamasını yaptı.

Doğulu, "Albüme kaç puan verirsiniz?" sorusuna ise '100' yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN