Kenan İmirzalıoğlu'ndan flaş itiraf! Meğer Ankara'nın o köyünde yapmış yapacağını!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan flaş itiraf! Meğer Ankara'nın o köyünde yapmış yapacağını!

Kenan İmirzalıoğlu açıkladı! Meğer o kasların kaynağı Ankara'nın köyünde geçirdiği günlermiş...

Kenan İmirzalıoğlu, ünlü bir oyuncu olarak tanınan isimlerden biridir. 1997 yılında katıldığı Best Model yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan İmirzalıoğlu, Ankara'nın Balâ ilçesine bağlı Üçem Köyü'nde büyüdüğü dönemden bahsettiği bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu, programda babasıyla olan ilişkisine değinildiğinde, babasının ona hayatın zorluklarını öğretmeye çalıştığını ve gençken tarlada çalıştırdığını anlattı. Bu deneyimlerin onun omuzlarını güçlendirdiğini ve karakterini şekillendirdiğini söyleyerek, "Bu omuzları orada geliştirdim. Babam bana iyi bir atölye çalışması verdi" şeklinde ifade etti.

kenan imirzalıoğlu kas

Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında meslektaşı Sinem Kobal ile evlenmiş ve mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Ayrıca son 3 yıldır 'Kim Milyoner Olmak İster' programında sunuculuk yapmaktadır. Empati programına konuk olarak samimi açıklamalarda bulunan İmirzalıoğlu, geçmişine dair anılarını paylaşarak izleyicileriyle bir bağ kurmuştur.

Babasıyla olan ilişkisinden bahseden Kenan İmirzalıoğlu, ilkokul yıllarında derslerinin iyi olduğunu ve babasının eğitime büyük önem verdiğini belirtti. Babası, ona köyde kalmaması gerektiğini ve okuyarak kendi hayatını kurması gerektiğini söylerdi. Bu konuda İmirzalıoğlu, "Aman oğlum bu köyde kalmayacaksın değil mi? Okuyacaksın ve kendi hayatını kuracaksın. Buradaki toprağa güvenme sakın" şeklinde aktardı.

İmirzalıoğlu, babasının çiftçilikle ilgili inceliklerini ona aktardığını ve bu deneyimlerin onun omuzlarını güçlendirdiğini belirtti. Lisede, arkadaşları üniversite sınavlarında başarılı olurlarsa babalarının onlara arabalar veya motorlar alacağını söylerken, Kenan İmirzalıoğlu ise şakayla karışık olarak "Hiçbir yeri kazanamazsam babam bana yeni traktör alacak" şeklinde yanıt verirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN