Kerem Bürsin’den ses getiren yardım çağrısı! Tüm dünya seferber oldu

Kerem Bürsin’den ses getiren yardım çağrısı! Tüm dünya seferber oldu

Türkiye zor bir süreçten geçerken ünlü isimlerden de destek gelmeye devam ediyor. Hem Türk hem de yabancı birçok isim yardım kampanyalarına destekte bulunuyor. Yardım çağrısında bulunan simler arasında yer alan Kerem Bürsin ise İngilizce yardım çağrısı ile hem Türkiye'de hem de dünyada büyük ses getirdi. İşte Kerem Bürsin'in yardım çağrısı…

En sevilen oyuncular arasında yer alan Kerem Bürsin yaşanan deprem felaketinin ardından yardım çağrısında bulundu. Deprem bölgesine yapılan yardımlar için ilk günden beri canla başla savaşa Bürsin, Haluk Levent'in başkanı olduğu AHBAP içinde 200.000 TL bağışta bulundu. Kerem Bürsin'in yayınladığı İngilizce yardım çağrısı hem Türkiye'de hem de dünyada geniş çaplı bir yankı uyandırdı. İşte Kerem Bürsin'in yardım çağrısı…


İNGİLİZCE YARDIM ÇAĞRISI BÜYÜK SES GETİRDİ


Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem felaketi kentleri de enkaza çevirdi. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketinin ardından ünlü isimler de depremzedeler için ellerini taşın altına koyuyor. İngilizce yardım çağrısında bulunan Kerem Bürsin hem Türkiye'den hem de dünyadan alkış topladı.

kerem-yardim.jpg

200.000 TL bağış yapan Kerem Bürsin bir video ile dünyaya çağrıda bulundu. Kerem Bürsin'in İngilizce çağrısı Brezilyalı futbolcu Marcelo Vieira ve birçok ünlü isim tarafından paylaşıldı. Bunun bir başlangıç olduğunu ifade eden Kerem Bürsin yardım çalışmalarına devam edeceğini de vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN