Kim Milyoner Olmak İster'de Azerbaycan sorusu herkesi şaşırttı! Seyirci jokeri yarışmacının sonunu getirdi...

Kim Milyoner Olmak İster'de Azerbaycan sorusu herkesi şaşırttı! Seyirci jokeri yarışmacının sonunu getirdi...

Atv ekranlarında reyting rekorları kıran 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışmadaki 'Azerbaycan sorusu' herkesi şaşırtırken seyirci jokeri yarışmacının sonunu getirdi. O anlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

2019 yılından bu yana Atv ekranlarında Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster?'in son bölümünde sorulan 'Azerbaycan sorusu' sosyal medyanın gündemine otururken seyirci jokeri yarışmacının sonunu getirdi.

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışmaya yarışmacı olarak katılan Hakan Aydoğan, 100 bin TL değerindeki soruda yarışmaya veda etti.

Makine mühendisliği bölümünden mezun olan ancak beş yıldır pilotluk yapan Hakan Aydoğan, 100 bin TL'lik soruda "Azerbaycan bayrağının eşit genişlikteki üç yatay parçasının yukarıdan aşağıya doğru nasıldır?" sorusuyla karşılaştı.

Şıklar arasında, 'A- Kırmızı, mavi, yeşil', 'B- Mavi, yeşil, kırmızı', 'C- Yeşil, kırmızı, mavi', 'D- Mav, kırmızı yeşil' yer aldı.

Kim Milyoner Olmak İsterde seyirci jokeri yarışmacının sonu oldu Azerbaycan sorusu herkesi yanılttı

Soruya cevap vermekte zorlanan Aydoğan, seyirci jokerini kullanmayı tercih etti. Seyircilerin yüzde 52'si, 'C- Yeşil, kırmızı, mavi' şıkkını seçti. Bunun üzerine seyircilerin cevabına güvenen Aydoğan, 'C- Yeşil, kırmızı, mavi' cevabını verdi.

Doğru cevap ise 'D- Mavi, kırmızı yeşil' çıktı ve Aydoğan yarışmaya veda etti. Seyirci kurbanı olan Hakan Aydoğan, "Benim de aklımda yeşil, mavi, kırmızı gibi kalmıştı. Seyirci de öyle söyleyince direkt ona yöneldim. Sağlık olsun. Sizinle tanışmak çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

50 bin TL kazanan Aydoğan 'Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti. O anlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN