Kimlik numaranızın son hanesini kontrol edin! Kişi başı 30.000 TL ödeme yapılacak: İki banka az önce duyurdu

Kimlik numaranızın son hanesini kontrol edin! Kişi başı 30.000 TL ödeme yapılacak: İki banka az önce duyurdu

30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacaklar için yapılan yeni kampanyalarla beraber kredi ödemelerin yapılacağı duyuruldu. İki banka tarafından açıklama gelirken kimlik numarasının son hanesine bakılarak ödemeler başladı.

Bankalarda hesabı olanlara ve iban numarası olanlara kredi ödemeleri kapsamında ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla beraber işlemlerle kredi ödemelerinde devreye giren bankalar kampanyalarını açıkladı. Bankalardan diledikleri zaman ihtiyaç kredisi başvurusu için uğrayıp işlemleri yapılıyor. Akbank ve QNB Finansbank kredi desteğine dair kampanya detayları...

AKBANK KREDİ DESTEĞİ

Akbank üzerinden kredi kullanımından yararlanabilecek olan vatandaşlar detayları araştırılırken internet bankacılığı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir. Akbank direkt uygulamasından yapılan ihtiyaç kredisi başvurularının ardından onay alacak olanlara kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde sağlanır ve onaylanmasıyla beraber hesaplara yatırılır.

30 bin TL kredi limiti

QNB FİNANSBANK KREDİ DESTEĞİ

TC kimlik numarası yazılarak 5030'a mesaj şeklinde başvuru yapılabilir. Kredi başvurusunda bulunacak olanlar sonucunu anında başvuruda bulunabilir. Finansbank düşük faiz oranıyla kredi verilirken 30 bin TL ödeme almanız halinde 36 ay vade ile ödeme tablosu yayımlandı. İnternet bankacılığı üzerinden kredi kullanmanıza olanak sağlanır.

Emekli olan vatandaşlar nakit kredi kullanarak 3 ay ertelemeli kredi ödemelerini daha yüksek limitlerde de emekli maaşını bankalara taşıma şartları gerekir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN