Kimse nasıl olduğunu bilmiyor! Köylüler tedirgin...

Kimse nasıl olduğunu bilmiyor! Köylüler tedirgin...

Bilecik'te, tarlada oluşan 10 metrelik çukuru gören köylüler neye uğradığını şaşırdı. Nasıl oluştuğu bilinmeyen ve obruğa benzeyen çukurun nasıl oluştuğu merak konusu olurken, vatandaşlar uzmanlardan inceleme yapmasını istedi.

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Revnak (Fındıkoluk) köyünde oluşan ve obruğu andıran 10 metre derinliğindeki çukur, köyde yaşayan vatandaşlar arasında endişeye neden oldu. 

Revnak Köyü Muhtarı Hayrettin Kuş, yaklaşık 8-10 metre derinliğindeki çukuru gördüklerinde şaşırdıklarını, ilk başta definecilerin define aramak için açmış oldukları bir çukur olabileceğini düşündüklerini söyledi. Ancak daha sonra oluşan çukuru inceleyince bu ihtimalin zayıf olduğunu anladıklarını aktardı.

aw314262-02.jpg

'UZMANLAR İNCELEME YAPARSA...'

Muhtar Hayrettin Kuş yaptığı açıklamada, “Köyümüz rakım olarak yüksek bir köy, altından yeraltı suları geçtiği için obruk oluştuğunu düşünüyoruz. Konuyu yetkililere bildirdik. Uzmanlar incelemede bulunursa nasıl oluştuğunu öğrenmiş olacağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN