Kirli Sepeti'nde bir ayrılık daha: Beste Özdemir de veda etti

Kirli Sepeti'nde bir ayrılık daha: Beste Özdemir de veda etti

Kirli Sepeti dizisinin Feyyaz'ı, Nergis'i ve Murat'ının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Dizide "Yasemin" rolüne hayat veren Beste Özdemir de diziden ayrıldığını duyurdu.

NOW ekranlarının fenomen dizisi Kirli Sepeti, yeni sezonda devam edecek yapımlar arasında yer alıyor. Final yapmaya hazırlanırken reytinglerinin yükselmesiyle yayın hayatına tutunan Kirli Sepeti'nden peş peşe ayrılıklar yaşanıyor.

BESTE ÖZDEMİR'DEN KİRLİ SEPETİ'NE VEDA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; son olarak "Yasemin" rolüne hayat veren Beste Özdemir diziye veda etti. Oyuncunun dizideki hikayesi bittiği için oyuncu kadrosundan çıktığı öğrenildi.

Özdemir yeni sezon için proje görüşmelerine başladı. Ünlü oyuncu "Ayrıca yurt dışı sürprizlerim de olabilir." dedi.

00.jpg

ART ARDA AYRILIKLAR YAŞANMIŞTI

Dizide "Feyyaz" karakterine yaşam veren Serhat Kılıç, "Nergis" karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner ile "Murat" karakterine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan'ın diziden ayrılacağı öğrenilmişti. Murat karakterinin ardından "Aylin"i canlandıran Melisa Döngel'in de dizideki akıbeti merak konusu olmuş ve yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer almaya devam edeceği açıklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN