Kısmetse Olur Aybüke tepeden tırnağa çakma çıktı! Estetiksiz halini gören Hande Erçel sandı

Kısmetse Olur Aybüke tepeden tırnağa çakma çıktı! Estetiksiz halini gören Hande Erçel sandı

Türkiye'nin fenomen programı Kısmetse Olur tekrardan ekranlara dönmüştü. Youtube platformu üzerinden yayın yapan programda gelin ve damat adayları sosyal medya gündeminden düşmüyor. Gelin adaylarından Aybüke Çangal'ın estetiksiz görüntüleri ortaya çıktı. Görenler "Hande Erçel'in ikizi" dedi. Bakın Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının gelin adayı Aybüke Çangal estetiksiz nasılmış?

Bir döneme damga vuran evlendirme programı Kısmetse Olur tekrardan yayınlanmaya başladı. İlk bölümünden bu yana Youtube üzerinden en çok izlenen programlar arasına giren evlendirme yarışmasında gelin adayı Aybüke Çangal, sosyal medyanın gündemine düştü. Güzelliği ile dikkat çeken gelin adayının estetiksiz hali olay oldu.

gamzee.jpg

KISMETSE OLUR'UN GELİNİ TEPEDEN TIRNAĞA ESTETİKLİ ÇIKTI

Kısmetse Olur'a katılan ünlü sosyal medya fenomeni Aybüke Çangal'ın eski hali gündem oldu. Şimdiki görüntüsünden oldukça farklı görünen Çangal'ın eski halini görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

cakal1.jpg

Estetiksiz görüntüsü ile oyuncu Hande Erçel'e benzetilen Aybüke Çangal, sosyal medyanın çok konuşulan isimleri arasına girdi.

cakal.jpg

HANDE ERÇEL'E BENZETİLDİ

Çok sayıda estetik operasyon geçirdiği ortaya çıkan Aybüke Çangal'ın eski halini gören Hande Erçel benzetmesi yaptı.

handercel.jpg

Bazı kullanıcılar Öyle ki, "Hande'nin ikiz kardeşi sandım" "Yazık etmiş kendine" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN