Kısmetse Olur'da büyük ifşa! Kavga sırasında oldu: İzleyenler duyduklarına inanamadı!

Kısmetse Olur'da büyük ifşa! Kavga sırasında oldu: İzleyenler duyduklarına inanamadı!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında Cansel ve Oğulcan arasındaki kavgada, rejiden gelen sufle söylentilere daha fazla ateş ekledi. Ayrıntılar haberimizde...

Youtube platformunda yayımlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı, son bölümleriyle gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Programın 112. bölümünde yaşanan olaylar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Gala bölümünde Sedat ve Cansel arasında yaşanan tartışma, diğer yarışmacıları da etkiledi. Programda daha önce yer alan Zeyd'in elenmesinin ardından Cansel'e dudak koruyucusu vermesi de unutulmadı. Sedat'ın sürekli olarak bu konuyu açması, ikili arasında tekrar tartışma yaşanmasına neden oldu.

KISMETSE OLUR KURGU MU SORULARI DEVAM EDİYOR

3

Oğulcan ise bu tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamadı ve programdan ayrılmak istedi. Cansel'in Oğulcan'ın arkasından gitmesi ise programın kurgu olduğu iddialarını güçlendirdi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı, daha önce de kurgu iddialarıyla gündeme gelmişti. Bazı eski yarışmacılar, programın tamamen kurgu olduğunu iddia etmiş, ancak bazı yarışmacılar da bu iddiaları yalanlamıştı.

Program, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ancak yaşanan olaylar, izleyicilerin program hakkındaki görüşlerini değiştirmeye başladı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının geleceği ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN