Kıvanç Tatlıtuğ "Evlilik aşkı öldürür mü" sorusuna öyle bir yanıt verdi ki... "Başak çok iyisin ama kocan da adam çıktı"

Kıvanç Tatlıtuğ "Evlilik aşkı öldürür mü" sorusuna öyle bir yanıt verdi ki... "Başak çok iyisin ama kocan da adam çıktı"

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Beren Saat ile çektiği “İstanbul için son çağrı” filminden sonra yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Katıldığı bir programda “evlilik aşkı öldürür mü?” Sorusuna öyle bir yanıt verdi ki duyanlar şaşkına döndü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Tatlıtuğ’un yanıtlarından sonra “Başak sen çok iyisin ama kocan da adam çıktı” yorumlarını yaptı.

Şu ana kadar canlandırdığı bütün karakterlerle milyonlarca insanın gönlünde taht kuran başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra Aşk-ı Memnu’daki partneri Beren Saat ile bir araya gelerek yeni bir film projesinde yer aldı.

İstanbul İçin Son Çağrı adlı film Netflix’te izleyici karşısına çıkarken, filmin yayımlanmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ’un verdiği röportajlar da gündem oldu. Özel hayatıyla alakalı samimi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, 7 yıllık eşi Başak Dizer hakkında söyledikleriyle sevenlerinin kalbini bir kez daha fethetti.

k.jpg

SORULARA VERDİĞİ YANITLAR GÜNDEM OLDU

İbrahim Selim'in YouTube üzerinden yayınlanan programına katılan Kıvanç Tatlıtuğ, burada yöneltilen sorulara verdiği cevaplarla resmen çıtayı arşa çıkardı.

"Evlilik zor mu?" sorusunu cevaplayan Tatlıtuğ, "Sence sevgili olmak zor mu? Evliliği neden bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil. 'Kolay, zor', böyle bir akışı var. Her şey içerisinde var o kümenin" ifadelerini kullandı.

kivanc-tatlitug-ve-basak-dizer-cifti.jpg

“BABAYIM BEN DEDİĞİM İLK AN”

Kurt Efe adında bir oğlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, "Babayım ben' dediğin ilk anı hatırlıyor musun?" sorusuna da şöyle karşılık verdi:

"Kurt Efe'nin doğduğu akşam eve uğrayıp sonra tekrar hastaneye geri dönmüştüm. Tebrikler bittikten sonra üstümü çıkarıp göğsüme koyduğum ilk gece var. Sağlam bir duygu"

kk.jpg

“BAŞAK BİLE GİREMEZ”

Sorulan sorulara verdiği yanıtlarla gündem olan ünlü oyuncu, özellikle de şu açıklamasıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı:

"Başak oğlumuz Kurt'a hamileyken, bir boşluk buldum. Gittim, aşçılık eğitimi aldım. Kendi çapımda yemekler yapıyorum. Başak'ı mesela mutfağa sokmam. Kesinlikle mutfak benimdir. Asla kimse giremez.”

yeni-proje-1-009.jpg

“EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜR MÜ?”

İbrahim Selim’in “Evlilik aşkı öldürür mü?” sorusuna verdiği yanıtla hem evliliğin hem aşkın kutsallığına değinen başarılı oyuncu şunları söyledi:

"Kesinlikle öldürmüyor. Sevgililik aşkı öldürüyor mu? Evlilik neden ötekileştiriliyor abi? Evlilik tukaka bir şey mi? Anlamadım ki... Güzel bir şey. Aşkın ömrünün bitmesi gerekiyorsa sevgiliyken de biter evliyken de biter. Bir raf ömrü vardır, onun bitmesi gerekiyordur, biter.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN