Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'kaçıyorlar' iddialarına yanıt: Oğlum daha 21 aylık

Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'kaçıyorlar' iddialarına yanıt: Oğlum daha 21 aylık

Dün final bölümüyle ekrana gelen Aile dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin eğitimi için eşi Başak Dizer ile birlikte Londra'ya taşınacakları iddialarına ilişkin açıklama yaptı. 'Kaçıyorlar bu ülkeden' yorumlarına tepki gösteren Tatlıtuğ, "Hayır taşınmıyoruz. Film, dizi, reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık, bu haberlere itibar etmeyin" dedi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe'nin eğitimi için Londra'ya taşınacakları öne sürülüyordu. İddialarla birlikte sosyal medyada Tatlıtuğ çiftiyle ilgili, "Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınıyorlar" yorumları yapıldı.

Tatlıtuğ, haklarında çıkan iddialara yanıt verdi.

Tatlıtuğ'un açıklaması şu şekilde:

"'Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınıyorlar' haberi doğru değildir. Hayır taşınmıyoruz. Film, dizi, reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık, bu haberlere itibar etmeyin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN