Kıvanç ve Serenay'ın hikayesi ekranlara alev aldıracak! Aile dizisine öyle bir isim katıldı ki! Resmen şampiyonlar ligi!

Kıvanç ve Serenay'ın hikayesi ekranlara alev aldıracak! Aile dizisine öyle bir isim katıldı ki! Resmen şampiyonlar ligi!

Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan 'Aile' isimli dizi hakkında ortaya atılan yeni bir iddİa ağızları açık bıraktı. Bilindiği üzere Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci, dijital platformda yaYınlanan "Yakamoz" adlı diziden sonra 'Aile' isimli dizide bir araya geleceklerdi. Son anda dizinin kahramanı değişti. Özge Özpirinçci'nin yerine Serenay Sarıkaya dizi kadrosuna alındı. Bu ikilinin hikayesi ise izleyiciler tarafından merakla beklenmeye başladı.

Show TV ekranlara damga vurmaya hazırlanan bir yapım için çalışmalar hızla devam ediyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile başarı oyuncular arasında yer alan Özge Özpirinçci'nin 'Aile' adı verilen dizide birlikte rol alacakları açıklanmıştı. Hatta Özge Özpirinçci, bu iddiaları doğrulayarak "Yakamoz" dizisinden sonra Tatlıtuğ ile yeniden ortak olmaktan heyecan duyduğunu söylemişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya Aile Dizisi

KIVANÇ TATLITUĞ'A YENİ PARTNER

Ay Yapım'ın dizisinde yapımcı Kerem Çatay, Yakamoz S-245 dizisinde birlikte izledikleri Kıvanç ve Özge ikilisini bir daha bir araya getirmeme kararı aldı. Yapılan son dakika değişikliği ile Özge Özpiriçci, dizinin kadrosundan çıkarıldı. Ve Ve Özpiriçci'nin yerine uzun süredir ekranda görünmeyen Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolde yer aldı. Sadece dijital platformlardaki projelerde yer alan Serenay Sarıkaya, Aile dizisinde psikolog Devin'i oynayacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya Aile Dizisi

Çekimleri ay sonunda başlayacak olan 'Aile' dizinde merakla beklenirken Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolü paylaşan ve Medcezir'den bu yana ekran projesi olmayan Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Ay Yapım imzalı dizinin yine ay sonu ekranlarda olacağı söylendi.

DİZİ KADROSU ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ

Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya Aile Dizisi

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız ile Cem Toluay üstlenecek. Kıvanç Tatlıtuğ ise, çiftlikte yaşayan geniş bir aileye sahip olan Aslan karakterine hayat verecek. Serenay Sarıkaya da Aslan’ın ailesini iyileştirmek için çabalayan ancak kendi ailesiyle bir dizi sorun yaşayan psikolog Devin'i canlandırıyor. Camdaki Kız cisimli diziyle anlaşması bu ayın sonunda bitecek ooan Nur Sürer ise Aslan'ın annesi Hülya Soykan rolünü üstlenecek.

Aslan'ın ağabeyi rolü için Nejat İşler imza atarken Canan Ergüder’in Leyla karakterine Emel Göksu’nun da Aslan’ın büyükannesi Seher karakterine hayat vereceği açıklandı. Yüsra Geyik'in ise Devin’in uyuşturucuya bağımlı kız kardeş Yağmur rolünü üstleneceği belirtilirken dizideki etkili karakterlerden birisi olarak tanımlanan Hayri’nin torunu Atilla için de Ushan Çakır uygun görüldü.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN