Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a AK Parti'den sert tepki! Şahan Gökbakar'a verdiği cevap olay oldu!

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a AK Parti'den sert tepki! Şahan Gökbakar'a verdiği cevap olay oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'dan, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın sözlerine tepki... K Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da tartışmaya dahil oldu ve Kerem Kınık'ın Şahan Gökbakar'a verdiği cevaba tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'dan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın Sözlerine Tepki

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ile oyuncu Şahan Gökbakar arasında Kızılay çadırlarının AHBAP'a satılması üzerinden başlayan tartışma sosyal medyada devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da tartışmaya dahil oldu ve Kerem Kınık'ın Şahan Gökbakar'a verdiği cevaba tepki gösterdi. 

K Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da tartışmaya dahil oldu ve Kerem Kınık'ın Şahan Gökbakar'a verdiği cevaba tepki gösterdi.

AK Partili Bülent Turan'dan çadır satışı tartışması üzerinden Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a eleştiri

Turan, Kınık'ın sözlerini eleştirerek kullandığı dil ve üslubu sorguladı ve "Bu nasıl bir üslup? Açıklama yapacak bir avukatınız ya da basın danışmanınız yok mu? Recep İvedik'le bu kadar polemik yapmak sizin göreviniz mi? Neden sadece işinize odaklanmıyorsunuz!"

Şahan Gökbakar ve Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık arasındaki sosyal medya tartışması sürüyor

İki isim arasında sosyal medyada başlayan tartışma, Gökbakar'ın gazeteci Murat Ağırel'in bir tweetini paylaşarak Kınık'ın bir afet sırasında Kızılay çadırlarını satarak Atatürk ve İsmet İnönü'ye iftira attığını iddia etmesiyle başladı. Kınık, Gökbakar'ı birlikte çalışmaya ve depremzedelere hizmet etmeye davet ederek yanıt verdi. Karşılıklı söz düelloları devam ederken, kamuoyu gelişmeleri ve her iki taraftan gelen tepkileri yakından takip ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN