Kızılay yeni ilanını duyurdu! KPSS şartsız, yüksek maaşla memur alımı yapılacak!

Kızılay yeni ilanını duyurdu! KPSS şartsız, yüksek maaşla memur alımı yapılacak!

İş arayan insanlar internet üzerinden kurumların yayımladığı ilanları araştırmaya devam ediyor. Peki Kızılay personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında görev almak isteyen insanlar için yüzleri güldürecek haber Kızılay'dan geldi. Peki Kızılay personel alım şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞLADI

Kızılay tarafından 7 Haziran tarihinde iş arayan adaylarla paylaşılan personel alım ilanına göre Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı engelli kadrosu alımı yapılacak. Personeller Ankara için istihdam edilecek. Kızılay personel alımına başvuru yapmak için gerekli şartlar şu şekilde; En az ön lisans ya da tercihen lisans bölümleri olan Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Bilişim Teknolojileri ve bu tarz bölümleri tamamlamak, tercihen en az bir sene deneyimli olmak, görevle ilgili bilgisayar, cihaz, ekipman, araç gibi sistemleri kullanacak bilgiye sahip olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, engelli derecesi yüzde 40 ve üzeri olan ve sağlık raporu olan, İŞKUR kaydı olan ve engelli kapsamında değerlendirilen adaylar başvuru yapabilecek. 

Kızılay Personel Alımları ve Başvuruları

Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı afet ve acil durum bilgilerini toplayarak raporlamasını yapar, görevle ilgili araştırmaları ve sonuç raporlarını hazırlar, alanları ile ilgili projelerde görev alır ve çalışmaları takip eder, Kızılay Bölge Afet Yerel Afet Şube Yerel Kamusal idari ve güvenlik birimleri ile iletişimde olur, afet bölgesi ile ilgili bütün verilere erişim sağlayarak raporlama yapar, uzun ya da kısa menzilli hava durumlarını tahmin edebilmek için meteoroloji tarafından bildirilen bilgileri yorumlayarak uyarlayıp raporlar, afet ve acil durumlarla ilgili müdahale çalışmalarında yönlendirme yapar, afet izleme merkezlerinde 7 gün 24 saat vardiya sistemine göre çalışır ve Kızılay Afet Müdahale Planı kapsamında iş ve işlemleri yerine getirir. Kızılay Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı için personel alımları başvuruları 7 Haziran ve 20 Haziran tarihleri arasında https://basvuru.kizilaykariyer.com/bqv26vwzjuz7yvzf9gkpp687aq.job internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapacak adayların özgeçmişlerinde engel derecelerini ve heyet raporlarında yazan işgücü kayıp yüzdelerini belirtmeleri gerekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN