Kızılcık Şerbeti dizisinden olay gönderme! Öyle bir olaya parmak bastılar ki, dikkatli izleyicinin gözünden o detay kaçmadı...

Kızılcık Şerbeti dizisinden olay gönderme! Öyle bir olaya parmak bastılar ki, dikkatli izleyicinin gözünden o detay kaçmadı...

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin hikayesinin yanı sıra güncel konulara değinmesiyle de gündeme geliyor. Kızılcık Şerbeti, dün akşam ekrana gelen bölümünde bankacı Seçil Erzan olayına gönderme yaptı.

Cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, gündeme damga vurmaya devam ediyor. Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti ses getirmeye devam ediyor.

Gündem olan konulara dizide sık sık yer veren Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde Seçil Erzan konusu ele alındı. Futbolcuların gizli fon olayı nedeniyle gündemden düşmeyen Erzan'a Kızılcık Şerbeti'nde yer verildi.

ertupgtil.jpg

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da kara para aklama suçlarından tutuklanan Dilan-Engin Polat çifti göndermesiyle dikkat çekmişti. Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayınlanan bölümünde gizli fon göndermesiyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Son bölümlerinde diziye dahil olan Ertuğrul, iyi çevre yapan insanların tanınmış kişileri arkalarına alarak, resmi belge olmadan yüksek kazanç vaat ettiğini söyledi. Dizinin gizli fon sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Ertuğrul'un "Gözünü hırs bürümüş işte" sözleri dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN