Kızılcık Şerbeti Leman'ı bir de gerçek hayatta görün! Hanım hanımcık haline alışanlar şok: Güzelliğiyle mest etti

Kızılcık Şerbeti Leman'ı bir de gerçek hayatta görün! Hanım hanımcık haline alışanlar şok: Güzelliğiyle mest etti

Kızılcık Şerbeti her hafta yüksek reyting oranları alarak ekranlarda tozu dumana katıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Ömer Ünal'ın eski eşi Leman'ı canlandıran Sevim Erdoğan'ın gerçek hayattaki hali görenleri şaşırtıyor.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Hikayesiyle izleyici kendisine çeken Kızılcık Şerbeti, her hafta heyecanı biraz daha yukarıya taşıyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer'in eski eşi Leman'ı canlandıran Sevim Erdoğan, gerçek hayattaki görüntüsüyle görenleri şaşırttı.

lemanff.jpg

Kızılcık Şerbeti, son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin başında geliyor. Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran Kızılcık Şerbeti, gerek hikayesi gerekse dizideki karakterle dikkatleri çekiyor.

kibdf.jpg

GÜZELLİĞİYLE MEST ETTİ

Dizide Barış Kılıç'ın canlandırdığı Ömer Ünal karakterinin eski eşi Leman'ı canlandıran Sevim Erdoğan da diğer birçok karakter gibi tesettürlü. Ekranlarda tesettürlü olarak görmeye alıştığımız Erdoğan'ın gerçek hayattaki hali ise görenleri hayrete düşürüyor. İşte tarzı ve güzelliğiyle mest eden ünlü oyuncunun gerçek hayattaki hali...

235.jpg

lemnfg.jpg

3456.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN