Kızılcık Şerbeti reytinglerde zirvede

Kızılcık Şerbeti reytinglerde zirvede

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle en çok izlenen yapım oldu. Dizi AB grubunda 10.42 izlenme oranı 28.83 izlenme payı, ABC1 20+’da 9.63 izlenme oranı 23.68 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında birinci oldu. AB grubunun ikinci sırasında ise dizinin özet bölümü yer aldı.

Cuma akşamları diziseverleri ekran başına bağlayan Kızılcık Şerbeti dün akşamki bölümüyle reytinglerde ilk sıraya oturdu. AB grubunda zirveye oturan dizinin özeti ise ikinci sırada yer aldı. Total grubunun ilk sırasında yer alan yapım ise Yalı Çapkını oldu.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Kızılcık Şerbeti, AB grubunda 10.42 izlenme oranı 28.83 izlenme payı, ABC1 20+’da 9.63 izlenme oranı 23.68 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında birinci oldu. Dizi, Total grubunda ise 6.95 izlenme oranı ve 18.12 izlenme payı aldı.

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Show Tv ekranlarının sevilen dizisinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaşıyor.

'Kızılcık Şerbeti' etiketi ile yaklaşık 6 saat, Kıvılcım 4 saat, Nilay 3 saat, Alev karakteri ise 1 saat sosyal medya platformu X’in TT listesinde yer aldı.

10 Kasım Total reyting sonuçları

  1. YALI CAPKINI
  2. KIZILCIK SERBETI
  3. YALI CAPKINI (OZET)
  4. ESRA EROL'DA
  5. KIZILCIK SERBETI (OZET)

10 Kasım AB reyting sonuçları

  1. KIZILCIK SERBETI
  2. KIZILCIK SERBETI (OZET)
  3. YALI CAPKINI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN