Kızılcık Şerbeti'nde 'hayat pahalılığı' göndermesi: 50 TL'ye basar çekerim

Kızılcık Şerbeti'nde 'hayat pahalılığı' göndermesi: 50 TL'ye basar çekerim

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde hayat pahalılığına dikkat çekildi. Nursema karakterinin "Kiloyla almak zorunda mıyım?" demesi üzerine pazarcı, "Zaten bu devirde kiloyla alan kalmadı" ifadesini kullanıyor. Benzin fiyatlarına gönderme yapılan diğer sahnede, pompacı 50 TL'lik benzin almak istediğini söyleyen Nursema'ya "50 liraya bir litre anca gelir, bir basar çekerim" yanıtını veriyor.

SHOW TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi 'Kızılcık Şerbeti' gündem yaratmaya devam ediyor.

“Nursema” karakterini canlandıran oyuncu Ceren Karakoç'un pazara ve benzinliğe gittiği sahnelerde hayat pahalılığına gönderme yapıldı.

bb.jpg

'50 LİRAYA BASAR ÇEKERİM'

Nursema karakterinin 50 TL'lik benzin almak istemesi üzerine çalışan, "50 liraya bir litre anca gelir, bir basar çekerim" diyor. Karakter bunun üzerine 100 liralık benzin alıyor. Ancak benzin aldıktan sonra ise arabasındaki benzin göstergesinin hala yanıp söndüğünü belirtiyor.

pazar.jpg

"KİLOYLA ALMAK ZORUNDA MIYIM?"

Başka bir sahnede, elindeki parasının markete yetmeyeceğini düşünen karakter, pazara gitme kararı alıyor. Pazardaki fiyatları gördükten sonra ise "Pazar da çok ucuz değil ki" diyor.

Karakterin "Kiloyla almak zorunda mıyım?" demesi üzerine pazarcı, "Zaten bu devirde kiloyla alan kalmadı" ifadesini kullanıyor.

'PAZARDA DA ÇOK PAHALIYDI FİYATLAR'

Başka bir sahnede ise Nursema karakteri, Umut karakterine, "Bugün ilk defa pazara gittim. Çok kalabalık geldi. Pazarda da çok pahalıydı fiyatlar" diyerek, kıyma alamadığı için patates ve makarna yaptığını söylüyor.

Dizinin 24 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 40'ıncı bölümünden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN