Kızılcık Şerbeti'ne 'eski sevgili' geliyor

Kızılcık Şerbeti'ne 'eski sevgili' geliyor

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne yeni konuk oyuncu dahil oluyor. Son olarak geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle Settar Tanrıöğen'in yerine Abdullah rolüne Ahmet Mümtaz Taylan'ın getirilmesinin ardından dengeleri değiştirecek bir oyuncu daha geliyor. Rüya Coriç, konuk olacağı dizide Rüzgar'ın (Yiğit Kirazcı) eski kız arkadaşını canlandıracak.

Abdullah Ünal rolünü artık Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandıracağı ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’ne yeni konuk oyuncu dahil oluyor.

Kızılcık Şerbeti bu Cuma yine çok heyecanlı olaylara sahne olacak. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı diziye Rüya Coriç konuk oyuncu olacak. Aynı zamanda sunucu kimliğiyle de tanınan Coriç, dizide Rüzgâr’ın eski sevgilisi Sibel karakterine hayat verecek.

ked.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sibel, Rüzgar’a (Yiğit Kirazcı) zor anlar yaşatacak. Rüzgâr, Sibel konusunda Nursema’dan (Ceren Karakoç) destek isteyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN