Kızılcık Şerbetini tahtından edecek yeni dizi! Kızıl Goncalar da bakın kimler var? O oyuncuyu görenler çok şaşıracak

Kızılcık Şerbetini tahtından edecek yeni dizi! Kızıl Goncalar da bakın kimler var? O oyuncuyu görenler çok şaşıracak

Kanallar yeni projeleri ile izleyicilere içerik sunmaya devam ederken, FOX TV yepyeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu dizi Kızılcık Şerbetini tahtından edebilir! Hem oyuncularıyla hem konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kızıl Goncalar dizisinin konusunu ve oyuncularını görenler çok şaşıracak…

Show TV’nin cuma akşamları yayınlanan ve her hafta reyting rekorları kıran kızılcık şerbeti dizisine yeni bir rakip geliyor. FOX TV’de Yayınlanacak olan Kızıl Goncalar dizisi ilk fragmanıyla Kızılcık Şerbetinin konusunu anımsattı. Bunu gören izleyiciler ise Kızılcık Şerbeti’ne yeni bir rakip çıktığını söyledi. Dizinin en şaşırtan noktası ise uzun zamandır ekranlardan uzak olan Özgü Namal’ın tesettürlü bir şekilde dizide yer alması oldu.

yeni-proje-22.jpg

BOMBA GİBİ OYUNCU KADROSUYLA GELİYOR

Yakın zamanda FOX TV’DE yayınlanacak olan Kızıl Goncalar dizisi hem oyuncu kadrosuyla hem de konusuyla dikkatleri üzerine çekti. Yayınlanan ilk fragmanda Özgü Namal’ın sade ve zarif tesettürlü tarzı sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Özgü Namal’ın canlandırdığı bu karakter ve dizinin ana teması izleyicilerin merakını daha da arttırdı.

yeni-proje-21.jpg

KIZIL GONCALAR KONUSU NE?

Yakın zamanda başlayacak olan Kızıl Goncalar, izleyiciye sekiler bir karakter olan Levent ve bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu alacak. İnanç ve fikir ayrılıklarının ötesinde bir dizi olan bu yeni proje genel anlamda “evlat” kavramının etrafında şekillenecek. Dizide Levent karakterine Özcan Deniz hayat verirken, Meryem karakterine ise Özgü Namal hayat verecek.

yeni-proje-23.jpg

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI KİMLER?

Dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan gibi başarılı isimler de yer alıyor.

yeni-proje-24.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN