Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Kızılcık Şerbeti dizisinin 'Apo' karakteri Settar Tanrıöğen, geçirdiği iki ameliyatın ardından yoğun bakımdan normal odaya alındı. Oyuncunun dizi setine ne zaman döneceği ile ilgili henüz net bir tarih bulunmuyor.

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah'ı oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdikten sonra geçirdiği iki ameliyatın ardından yoğun bakımdan çıktı. Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili güzel haberler geldi; 61 yaşındaki oyuncu normal odaya alındı. Ancak doktorlar oyuncuya ziyaret yasağı koymuş durumda.

Birsen Altuntaş'ın haberlerine göre; Tanrıöğen'i ziyaret etmek isteyenler arasında Kızılcık Şerbeti dizisi ekibi ve rol aldığı tiyatro ekipleri de bulunuyor. Ancak doktorların ziyaretlere izin vermediği belirtiliyor.

Oyuncunun yakınları, hastanede ona moral vermek için yanında bulunuyor. Ancak Tanrıöğen'in ne zaman taburcu olacağı henüz netlik kazanmış değil. Hastaneden taburcu olduktan sonra dizi setine dönüş tarihi de belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN