Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı aniden tesettüre girdi! Gören nazar duası okudu

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı aniden tesettüre girdi! Gören nazar duası okudu

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti, izlenme rekorları kırarken, dizinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun son halini gören inanamadı. Ünlülerde akım haline gelen tesettür olayında Türkoğlu da katıldı. Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı bakın ne halede?

Yayınlandığı günden beri reytinglerde ilk sıralarda yer alan Kızılcık Şerbeti, oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı dizide radikal bir karar alındı. Dizide Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, tesettürlü olarak ekrana çıktı. Görenler "Keşke hep böyle kalsa" yorumları yaptı.

kizilcikserbeti.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE DOĞA OLAYI

Türkiye'nin genç ve başarılı oyuncusu Sıla Türkoğlu, tesettürlü haliyle büyük beğeni topladı. Son dönemlerde ünlülerin tesettür takması dikkatlerden kaçmazken, Türkoğlu'nun başı örtülü halini gören şaşırdı.

kizilcikserbetidizi.jpg

SON DÖNEMLERDE REYTİNG REKORLAR KIRDI

Reytinglerde son iki haftadır yükselişe geçen Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun bir sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

kizilcikserbetinezaman.jpg

SILA'NIN TESETTÜRLÜ HALİ BEĞENİ TOPLADI

Türkoğlu bir sahnede başörtüsü takarken görüntülendi. Ünlü ismin tesettürlü halini sosyal medyada gören birçok kişi hem şaşırdı hem de övgüler yağdırdı.

whatsapp-image-2023-03-19-at-00-24-15.jpeg

Öyle ki, kimi dizi izleyicileri Türkoğlu'nun daha fazla böyle görünmesi gerektiğini yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN