Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı isyan etti

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı isyan etti

Son dönemin ilgiyle takip edilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde oynadığı 'Kıvılcım' karakteriyle gündemde olan Evrim Alasya havalimanındaki simit fiyatlarına isyan etti. Ünlü oyuncu, 145 lira olan 'kaşarlı simit'in fiyatına 'Bunu alan var mı?' şeklinde tepki gösterdi.

Son dönemlerin en çok konuşulan, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaştığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde, 'Kıvılcım Arslan' karakterini oynayan Evrim Alasya sosyal medya hesabından havalimanındaki gıda fiyatına tepki gösterdi.

'BUNU ALAN VAR MI?'

Twitter'dan paylaşım yapan bir kullanıcı havalimanında bir kaşarlı simidin 145 TL olduğunu söyleyerek "Acaba yeni havalimanındaki bu işletmelere kime ait?" diye sitem etti.

Paylaşımı gören Evrim Alasya ise "Bunu alan var mı?" diye sordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN