Koç, Boğa ve Akrepleri bekleyen kötü hafta sonu geldi! İşte 4 Şubat 2023 Cumartesi günlük burç yorumları

Koç, Boğa ve Akrepleri bekleyen kötü hafta sonu geldi! İşte 4 Şubat 2023 Cumartesi günlük burç yorumları

Hafta sonuna Koç, Boğa ve Akrepler kötü bir giriş yapacak. Şubat ayının ilk hafta sonunda yaşanacaklar büyük tartışmaları beraberinde getirecek. Alınacak kararlarda dikkatli olunması gereken bir süreç. İşte 4 Şubat 2023 Cumartesi günlük burç yorumları

4 ŞUBAT 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu, tanıştığınız herkesle derin bir bağ kurabileceğiniz ve romantik anlamda ilgilendiğiniz birinin bir günde ruh eşinize dönüşebileceği günlerden biri.

Bunun nedeni, başkalarından ve kendi düşüncelerinizden çok kolay etkileniyor olmanız. Arzulu düşünceler beslemek kötü değildir ama aynı zamanda biraz dikkatli olmanız gerekir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gerçekten herhangi bir gerekçe gerektirmeyen bazı şeylerde kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ve dolayısıyla bazı insanlar bu tavrınıza karşı çıkabilir.

Onlar bunu, sadece sizin için en iyisini istedikleri için ve kesinlikle ruh halinizi bozmamak veya sizi kötü bir duruma sokmamak için yapıyor. Bu yüzden lütfen her şeyi kişisel algılamayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kimse birinin arkasına saklanamayacağı için hataları düzeltmeye çalışanlar için harika bir gün.

Bu, herhangi bir şeyi manipüle edeceğiniz bir gün değil çünkü gerçekler kolayca su yüzüne çıkacak gibi görünüyor. İkizler burcundan bazıları, sadece aileleri yanındayken daha rahatken, diğerleri toplum içinde konuşmakta dahi sorun yaşamıyor.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Seyahat yaparak veya ilişkinizdeki bazı yeni kuralları değiştirerek hareket özgürlüğünüzü genişletmeye çalışıyorsunuz.

Her halükarda bu Cumartesi günü, rahatlığın hissettiğiniz özgürlükten geldiğini fark edecek, farklı insanlarla kurduğunuz etkileşimlerde kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlamaya çalışarak geçireceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Davranışlarınız oldukça çelişkili olacak çünkü elde edilmesi çok zor bazı şeylerin peşinden gideceksiniz ama aynı zamanda kolay kazanç olma potansiyeli olan şeylerden de çekineceksiniz.

Bazı Aslanlar, sadece günü geçirmeleri için partnerlerine kendilerinden daha fazla güvenecekler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, son zamanlarda yanlış yapmış olabileceğiniz bir şey size oldukça fazla hatırlatılacak ve bu sizi pek rahatsız edecek.

Ancak, doğru yaptığınız bazı iyi işler de var ve bunlar da bugün gündemde olacak, bu yüzden ortada bir denge olduğunu unutmamalısınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cumartesi günü biraz yorgun olacaksınız, bu yüzden fazla havanızda olmayacaksınız. Mümkün olduğunca fazla dinlenmek bir seçenek olsa da, ruh halinize iyi gelmesi için tam tersini yapmanız da gerekebilir.

Partneriniz, sizin için kaçırmamanız gereken bazı aktiviteler planlamış olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün kişisel gelişim konuları gündeme gelebilir ve bu yönde kendiniz için bir şeyler yapma şansınız olabilir.

Bunu yaparken ilk başta biraz tereddütlü olabilirsiniz, ancak daha sonra, belki bir yakınınızın yaptığınız etkinliğe katılımı, sizi rahatlatacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu cumartesi bir yakınınızın size karşı davranışı sizi biraz hayal kırıklığına uğratacak, ancak o kişiyi bundan haberdar edecek konumda olduğunuzu düşünmüyorsunuz.

Bu yüzden, bu kişiye yaklaşmanın ve sizi neyin rahatsız ettiğini çözmenin yeni yollarını düşünmek yerine, olduğunuz yerde sıkışıp kalarak kendinize eziyet etmeyi tercih edeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cumartesi günü çok dikkatli ve temkinli görünüyorsunuz. Yapacağınız şey her ne ise, onun üzerine bir süre düşünmeden harekete geçmiyorsunuz.

Bazıları sizin dışa dönük anlamda olumsuz olduğunuzu düşünebilir, ancak bu sizin için daha çok bir koruma mekanizması.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Daha önce size söylenen bazı şeylerden bir nevi uzaklaşıyorsunuz ve kendi yolunuzu çizmeye çalışıyorsunuz.

Bu, büyük olasılıkla hayatınızdaki çok önemli bir arkadaşlıkla ilgili. Ayrıca herkesin memnuniyet duymasına ve güvende hissetmesine dikkat edeceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Cumartesi günü kişisel bir sağlık sorunuyla ilgileneceksiniz ve bu muhtemelen günün büyük bölümünde dikkatinizi dağıtacak.

Başaramayacağınızı bildiğiniz şeyleri ertelemek isteyebilirsiniz çünkü acele etmemek en iyisi. Yine de yapacaklar listenizden bazı şeylere tik koymak isteyeceğiniz bazı küçük şeyler olabilir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN