Koç İkizler Başak aşk acısına hazır olun! Depresyon kapıda! İşte 26 Mart 2023 Pazar günlük burç yorumları

Koç İkizler Başak aşk acısına hazır olun! Depresyon kapıda! İşte 26 Mart 2023 Pazar günlük burç yorumları

26 Mart Pazar günü Koç, Başak ve İkizler aşk acısıyla uyanacak. Ani ayrılık kararları depresyona girmenize neden olabilir. Kovalar ise ilginç dedikodular öğrenecek. Bazı arkadaşlıklar da son bulabilir. Su grubu ise sağlık durumuna dikkat etsin! İşte 26 Mart 2023 Pazar günlük burç yorumları

26 MART 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün oldukça manipülatif ve ketum davrandığınız görülüyor ve bu hem özel hem de iş hayatınızı etkiliyor.

Temasa geçtiğiniz kişilerin dürüstlüğünü ne kadar sorgularsanız sorgulayın, insanlara yaklaşmanın en iyi yolu bu olmayabilir. İnsanlar bir şey sakladığınızı çabucak hissedecek ve tutumunuz sonunda sizin zararınıza olacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre gününüz duygularınız ve ilişki sorunlarınız etrafında dönüyor ve verdiğiniz tüm tepkiler duygularınızla bağlantılı.

İyi ya da kötü bir dönemden geçiyor olsanız da kendinizi sakinleştirmeye çalışın çünkü hissettikleriniz başkalarını ilgilendirmiyor olabilir ve bugün karşılaştığınız her durumda sahip olduğunuz role yakışır şekilde hareket etmelisiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün bilinçaltınız size bazı oyunlar oynayacak gibi görünüyor. Sezgileriniz ve algılama gücünüz artmış gibi görünüyor ve diğer insanların anlama gücünün ötesindeki şeyleri anlayabildiğinizi ve görebildiğinizi hissediyorsunuz.

Ancak bu aynı zamanda, olmayan şeyleri okumaya ve hayatınızı gereksiz yere karmaşıklaştırmaya meyilli olduğunuz anlamına da gelir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Tüm dikkatinizi eğlenmeye ve hayatınıza macera getirmeye vermiş olabilirsiniz. Arkadaşlarınızı bir araya toplayıp onlarla bir şeyler yapma eğiliminde olabilirsiniz ya da ilgi duyduğunuz biriyle çıkma fırsatınız olabilir.

Bu küçük zevklerinizle kendinizi şımartın ama çalışmayı da unutmayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Hayatınızdaki aile ilişkileri biraz karmaşık ve devam eden çok fazla duygusal gerilim var. Mutlaka ana sebep siz değilsiniz ama olayların tam ortasında olduğunuzdan eminsiniz.

Bu gerilim bazı skandallara yol açabilir, bu nedenle herhangi bir aile toplantısını veya kutlamayı başka bir zamana ertelemek en iyisi olabilir. Gün boyunca olabildiğince diplomatik olmaya çalışın çünkü bu şekilde herhangi bir çatışmadan kaçınabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre yine duygularınızı mantık çerçevesinde irdeliyor ve hissettiklerinizi başka ihtiyaçların arkasına saklamaya çalışıyorsunuz. Gerçek hislerinizi ve duygularınızı saklamakla uğraşmayın çünkü bu şekilde elinize pek bir şey geçmeyecek.

Hissettiklerinizin diğer eylemlerinizin sonuçlarını da belirlediğini ve onları kendinizden gerçekten saklayamayacağınızı öğrenmenizin zamanı geldi. Konuşabileceğiniz birini bulmalısınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün, tepkileriniz nedeniyle kendinizi tanıyamayabilirsiniz. Tüm kararlılığınızı ve motivasyonunuzu yapıcı bir yöne değil, daha çok intikamcı bir yöne odaklama eğiliminiz var.

Biriyle ödeşmeye hazırsınız ama önce neden gücendiğinizi değerlendirmeli ve sonra tepkinizi vermelisiniz. Olabildiğince diplomatik olmaya çalışın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün, ilişkinizde yaşadığınız bir sorunu ele alırken bir tür zorlukla karşı karşıya kalabilirsiniz. Belirsiz bir duruma karşı yaptığınız; tamamen kontrolcü, sahiplenici olmak ve deneme yanılmayla durumu netleştirmek. Bu kesinlikle çatışmaya yol açacak.

Kendinizi sakinleştirin ve partnerinizin söyleyeceklerini dinlerken sorunun her iki tarafını da görmeye çalışın. Etrafınızdaki diğer kişilerin söylediklerini aktif olarak dinlemek, olağandışı durumlarla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün tamamen yargılayıcı davranıyorsunuz ve başkalarının sizi hemen sonuçlara varmaktan alıkoymasının hiçbir yolu yok.

Her şey, meseleleri anlamak için zaman ayırmanız gerektiğini fark etmenize ve vermeniz gereken her kararda iki kez düşünmenize bağlıdır. Ancak karşı cinsle daha iyi etkileşime girdiğiniz görülüyor.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün her şeyi çok kişisel alıyor olabilirsiniz ve bu tavrınız başınızı belaya sokmaktan başka bir işe yaramıyor.

İş yerinde fevri davranıp başınız belaya giriyor olabilir veya sahiplenici ve kıskanç davranarak partnerinizle çatışmaya neden olabilirsiniz. Önce çevrenizdekilerin ne dediğini anlamaya çalışın ve ona göre tepki verin çünkü ancak bu şekilde tatsız anlardan kaçınabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün işte veya özel hayatınızda başınıza gelen her şeye son derece duygusal bir şekilde tepki veriyor gibisiniz.

Dürtülerinizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz çünkü iş yerinde istenmeyen bir imaj yaratabilirsiniz. Bu karamsar tavırla devam ederseniz sevdiklerinizi hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün her şeyi yüksek bir duygusal yoğunlukta yaşıyorsunuz. Bu, fevri olanlar için bir felaket tarifi gibi görünebilir, ancak bugün işleri oldukça barışçıl bir şekilde halledebileceksiniz gibi görünüyor.

Karşı cinsle herhangi bir etkileşime geçerken gayet çekicisiniz ve hızlı tepki veriyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN