Koç Terazi İkizler tadınız fena kaçacak! İhanetlere dikkat! İşte 11 Nisan 2023 Salı günlük burç yorumları

Koç Terazi İkizler tadınız fena kaçacak! İhanetlere dikkat! İşte 11 Nisan 2023 Salı günlük burç yorumları

11 Nisan Salı günü Koç Terazi ve İkizler için boğucu bir gün olacak. Bazı haberler tatlarını kaçırabilir. Aldatma durumlarıyla karşılaşabilirler. İş yerinde bazı kişilere dikkat! Su grubu ise depresif bir gün geçirebilir. İşte 11 Nisan 2023 Salı günlük burç yorumları

11 NİSAN 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kaynakları harcamakla ilgili zorlu bir durumla karşı karşıyasınız.

Koç yerlilerinin çoğu, hayatlarındaki eksik yönleri doldurmak için hem zamanı hem de kaynakları aşırı harcama eğilimiyle savaşmak zorunda kalacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, hoş faaliyetlerde bulunmanız gereken başka bir gün. Rahatlayarak duygularınızı istediğiniz yöne çekebilirsiniz.

Kendilerini şımartmaları, muhtemelen çoğu Boğa burcu insanının önümüzdeki birkaç gün boyunca enerjilerini zirvede tutmalarını sağlayacak ve geriye kalanları değerlendirmelerine olanak sağlayacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün, başka bir kişinin veya bir grubun sizin hakkınızda veya faaliyetleriniz hakkındaki görüşleriyle ilgili hoş olmayan bir şeyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Biri sizi kötülüyor ya da işinizi eleştiriyor olabilir, bunları hafife almalı ve bundan etkilenmemelisiniz. İntikam almaya veya kin beslemeye çalışmayın çünkü bu sadece size acı verir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün muhtemelen sevildiğinizi ve takdir edildiğinizi hissedeceksiniz. Bu hissi size veren yakın biri değil, örnek aldığınız biri. Bu Salı bütün Yengeçler çekici ve alımlı olacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün hayallerin, umutların ve idealizmin günü. Her şeyi yapabileceğinizi hissedeceğiniz dalgın bir gün geçirmeye hazırsınız.

Enerjinizi toplamak için bundan faydalanın, ancak gerçekçi olduğunuzdan emin olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün başka bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. Bunu kesinlikle son aylarda işiniz için gösterdiğiniz sıkı çalışma ve özveriden kazanıyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu, insanlarla etkileşiminizin biraz gergin olabileceği ve kendinizi biraz yalnız hissedebileceğiniz günlerden bir diğeri.

Durum aslında böyle olmayabilir, bu düşünceler sadece sizin kafanızda olabilir ve bunu desteklemek için muhtemelen partneriniz akşamın ilerleyen saatlerinde size bir sürpriz yapacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün, nasıl hissettiğinizi ifade etmek ve sizi rahatsız eden herhangi bir şeyden bahsetmek sizin için en iyisi olabilir.

Bunu doğrudan yapmayın ama aynı zamanda tüm gerilimi yatıştırmaya çalışmayın çünkü sonunda infilak edecek. Öfkenize hakim olmaya çalışın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün sizin için oldukça yoğun bir gün olacak çünkü işinizle özel hayatınız arasında gidip gelmek zorunda kalacaksınız.

Sorumluluklarınızı ciddiye aldığınızdan emin olun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Tüm otoritelere saygısızlık ederek yolunuza devam ediyorsunuz. Bugün, özellikle isteklerini empoze etme eğiliminde olan ve sonunda zor yoldan gerçeklik duygusunu yaşayacak olan genç Oğlaklar için zor olacak.

Kendi kararlarınızı alırken ısrarcı olmayın çünkü bazılarını aceleyle alacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün sizin için romantik bir gün olacak.

Sevdiğiniz kişiden bir randevu isteme cesaretini bile bulabilirsiniz. Bununla birlikte, bugün ne yapmayı planlıyor olursanız olun, tüm gün boyunca bu tür bir ilgi için can atacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün kendinizi herhangi bir şeyden sorumlu hissediyor olabilirsiniz ama bu sadece bir yanılsama olabilir. Kendi inanç ve ön yargılarınızda ısrar etme eğilimindesiniz ve bu durum, başkalarıyla karşı karşıya gelmenize yol açacaktır.

Duygularınız veya sizi rahatsız eden şeyler hakkında konuşurken rahat değilsiniz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN